[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (891)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
GenG 拎唔到Kespa champ =吹大咗
可以離開pcs就好,你睇下Doggo d隊友,邊個先係25仔啦,場下搞心態
一陣出2隊
GenG Fly

笑死小妹😂😂😂😂😂😂
Evil Jacob 玩咗咁多年都可以有journalist 比佢釣到
C9原來想請NEMESIS做一隊中路
不過NEMESIS比較鍾意去韓國開Stream 所以拒絕咗

如果係咁 C9邀請LS做C9總教練嘅傳言可信性大左

從一隊 到教練團 到二隊 C9充滿着LS朋友 而且C9老闆原來咁欣賞LS朋友團嘅人

不過LS可能同NEMESIS一樣,想留喺韓國開台
LS=joke
NEMESIS喺GenG streaming 撈得好掂

不過覺得主因應該係佢差唔多比成個歐洲封殺
咩事比歐洲封殺
唔記得 好似冇講實際原因

但佢好似講過 舊年休息係因為全歐洲所有隊伍都唔想請佢打中路 佢又唔想去NA

BTW
連韓國第一個外援 毒瘤malice都去咗C9二隊
LS唔係C9總教練嘅話真係唔合理 而家半個C9都係LS幫嘅人 除非佢自己唔想
如果係咁你根本唔應該玩呢個game睇呢個game
騰訊100% own riot
你睇就係奶支
唔好覆佢啦
神父無論喺邊度 都係搵人撩交嗌
你覆佢只係順從咗佢意思
唔好同神父認真
Bang
兩個概念黎
我同你都睇lol但可以一齊反支
因為根本對我同你對騰訊都冇影響
佢依家個情況就同台港歌手翻大陸搵錢一樣
估唔到有人覺得正常姐
去到自己相熟範疇就可以共情
咩撩交嗌
人地駁到我 我地大家又冇人身攻擊
似係你技窮駁唔到係到玩抹黑wor
chovy 虎牙開直播
riot 中資 棄game啦
riot=中資
係咪就要agger其他選手去LPL賽區
反LPL隊既時候就大大聲
送人過LPL隊就祝福前程錦綉
tabe夠係香港人 又唔見你地有支持佢
講還講 拉埋Chovy嚟講做乜?
唔好扮野啦

你當年係Vtuber區講過ge説話
你知我知大家知
你老母 150 Hell 招特動踩成5萬血 點撚樣頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞