[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (891)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
佢敢我第一個屌佢屎眼
最後學牙劣 休息 又撚全世界
冇理由㗎
明明依度有人話faker依家英雄池細,玩唔到lb果
曲線呃屎眼屌
宜家全世界都屌緊佢,緊係嬲啦,但要同女朋友打機都唔會係世界賽期間休賽做架,仲要俾人揾到出黎,係咪on9架
都唔曲
禁錯負皮
巴哈
誰要去搬一下gg ceo好像也在指責lck

https://twitter.com/arnoldwh/status/1463698384582180868?s=20
t1 joe跑去按讚,常常爆料的外國人,也有發

https://twitter.com/HyunJaeLee6/status/1463691676103233536?s=20
https://twitter.com/HyunJaeLee6/status/1463691678343000071?s=20
不會lck認新爹,強制要t1放人去dk
感覺好像是這個事情

另外DK 明天要辦選手簽名會?
還有DK上單傳聞 AFS 二軍 最佳2021上單?

如果GG CEO說的事情是LCK強制要T1放人去DK
那我只能說DK隊伍也不是好東西!!
鑽牛角尖!!
一早po咗啦
sry 冇追POST
Chovy點會被人欺凌 佢被人恰既話即刻YouTube見
宜且score當年亞運搶左牙尺既人參食 牙尺敢怒不敢言
發現除咗支那之外台狗個啲新聞都好多FF位
lck協會係柒咗但又未去到咁陰謀論
Upset 屋企單野應該真係好複雜
佢寧願係咩都唔講俾啲隊友聽
連H2K Rich都話management無辦法可以係唔侵犯Upset私隱既情況下講俾啲隊員聽 所以淨係可以講family emergency
想像唔到係咩情況
雖然Adam都嬲得有道理
打野中路互換係ns提出黎
同埋今年geng全部人一年約
Score S2已經打 年紀又大過佢
佢冇天份
又有位俾廢老風扇入
thank you canna
Canna
去到依家轉會期
T1有出冇入 剩係得thankyou
CANNA 走 作為T1 FANS 真係15 16
內心唔知點
開心又唔係唔開心又唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞