[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (891)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
都估到啦
Ghost Transfer NS
咁DD去DK都出奇
去NA 都應該唔錯 但唔會啦 NA要買都買LCK LPL 啲人先 點會諗PCS
MSI四強AD
又平
之前又話唔去l支l
T1 Bin
所以有小小開始唔鍾意佢
去lpl都唔得
我其實幾滿意t1放棄10人名單放哂啲人走
Teddy同canna就有保留
不過teddy想正選就唯有比佢走
Canna太複雜唔評論
反正今年都好多人屌10人名單排列組合
T1放哂啲人留返主力都岩嘅
上zeus再係acadamy隊放啲後備落list做下樣咪算
但啲鬼佬又唔滿意又話唔想陣係見列thank you邊個邊個想有welcome post
除左coach t1個陣真係冇咩要補強
唔計zeus4個夾左大半季應該有優勢係度
其他隊今年好多隊都要夾過
其實Canna做咩
見到好似好複雜咁
$作怪
羅生門
亦可以話錢作怪
姐係佢Contract未夠期但佢自己想走?定T1想賣佢走?點解要經LCK批
係都要屈垃圾AF 實力差唔多
睇番佢啲美術圖就想笑
佢同死左果個coo有口頭協議
想季尾傾下份約轉fa(主要係想加人工)
咁死無對證下佢係咁問點先轉到fa(佢2022年先完約)
T1見佢係咁問以為佢想轉隊咪放佢去Ns
但dk又出高價想買佢
但canna唔係fa轉去邊隊冇決定權
以我所知係咁
Showmaker同canyon會唔會係去LPL
做得選手一係為錢一係為成績
完全唔明doggo有咩好話25
宜加唔走唔通等到廿幾歲先走 仲留係pcs就好似上年chovy同deft打多年咁 浪費自己既職業生涯 但好歹chovy去hle都係有錢賺
唔通keria個陣話要陪deft拎冠軍轉過頭去左t1又話佢25咩 對榮譽有少少渴望既人正常都知點揀
謝謝你
睇埋其他爭議 t1 ns 正一賤種
唔會 Nuclear講左canyon留底了
依家搞到咁亂
Smk 會唔會仲揀緊
Agree 好似senna 300層咁carry T1
好撚寒酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞