[LOL]英雄聯盟S12 比賽討論區 (891)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
留名
最快下星期開scrims

MCX中路入咗100T 2隊
upset有料到
老婆>打機
唔係話可以照轉但比人告就閣下自理?
見到有人話deft叫chovy為咗更好前途放棄佢
想問有冇sauce
Keria都係deft叫佢走 cls
邊有
佢stream都冇講明邊個friend
佢意思只係話
有啲朋友聽到佢最後一年,想放棄更多嘅offer跟佢,佢都嚟唔切多謝依啲人

最多只係佢暗示佢叫佢啲朋友唔好因為佢而放棄更好offer

同「叫chovy/keria 為咗更好前途放棄佢」係兩回事
好似話s11本身keria都去hle係deft叫佢去t1
其實Adam段野由頭到尾都冇講Upset 究竟有咩family issue,到而家都冇人知
不過收收埋埋,臨走前拋低句 陪女 就預咗俾人話啦
而家係咁俾人meme
冇聽過依個
但有好大機會Deft有俾Keria意見應該揀HLE定T1 offer嘅
咁都唔叫「為咗更好前途放棄佢」啦
There's nothing urgent because otherwise he would have told us.

佢應該唔覺真係有family issue喎
但都可能真係好急
只係Upset唔願意講俾其他人聽實際發生咩事
先作個藉口算

點都好,佢自己攞嚟嘅
唔係不嬲講keria一直想入t1打咩又入埋deft數
依個更加冇聽過
https://twitter.com/fnc_upset/status/1463680160230694914?s=21

講完咁撚多嘢都只係privacy 屌你老母
亞運下年2月會開始揀人
收到wind 牙pawn會做T1 coach
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞