啲job agent真係越黎越多柒頭

321 回覆
643 Like 8 Dislike
Adecco man power 都正常
上要係有間 唔知咩Drake
無呀。淨係答佢無就cut 左線
佢話收到我cv 但份工九唔搭八 一睇就知白撞架啦
後尾打返個電話google search 都有前科。又係不斷打去搞鳩人
6隻HR狗負評
話說個agent係經朋友介紹,咁係佢send cv前都約過出嚟傾下計咁,了解下,咁傾談中我都有透露我出面都搵緊。咁anyway, 我都話想照interview左先,睇下offer係點再決定。咁interview一切順利都出左offer,但個offer唔係我心水,我就話唸唸先,因為同時間我都等緊另一邊offer, 一拖拖左兩日,個agent就主動問我點樣,而我就reject左,因為另一邊出offer好d,跟住之後佢就小9我,話我浪費時間,睇死你呢種人係咁
大六仔係咁
姐係咁講,HR 同 AA狗係低賤

但狗係最撚低賤,所以你錯
一律建議開名
呢d似係佢自己都唔熟你個行
唔熟行就咪撚扮大袋啦 臭鳩
約出來友誼波
未 早幾日先係咁 send email去我個公司 email 話有job介紹比我 cls 唔知佢係邊到搵到我公司 email
仲係唔係email入面一大個表叫你填同比分
屌,呢2間都出名拖糧
當年讀書返過一次就不了
試過返左新工3個月
有個agent打黎
之後問我做左咁耐有冇興趣轉工
呢間Nityo啲呀差痴撚線架
開緊會不斷打黎
cut左6,7次線我以為係乜急call
聽完後回一句fuck you ass hole先停
咁有啲人係會想趁未過probation轉嘅
所以最怕遇上呢啲柒fg
最簡單java同JavaScript都唔識分
小返佢個offer 未到心水價,你咁想一係你做
有個仲好笑
一聽title就知伏所以婉拒左
之後仲死纏爛打
話唔係你理解果個 希望澄清返
然後講一次d JD就係果個
心諗
試過有個打黎叫我減人工去間做保險嘅學野
大佬 我做緊ibank 係咪調轉咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞