食緊六隻精神科藥物 你問我答

616 回覆
189 Like 15 Dislike
唉 算啦 樓主我愛你 神都愛你
利申 基督徒
我都係基督徒
咁返工會唔會好辛苦? 話返一份工全職都8個鐘
每個月政府幾錢津貼?
應該要拎到白卡先有殘疾人士福利
唔知樓主有無到呢個程度
我思覺失調都無你食咁多藥
Q仔 lexapro lorazepam
對比樓主輕好多倍,食藥唔容易,樓主記得有人同你一樣堅持緊
大家唔好同人比較,揾到自己方向就得
呢個模式正正就係精神疾病一代傳一代嘅重要因素。
人嘅安全感同性格係好受幼年時期嘅照顧者影響。如果家長本身有精神問題,對小朋友係一定有負面影響,至於將來佢克唔克服到呢個問題,就睇佢造化。

好多人就係抱住個希望,以為「俾啲時間佢就會變好」、「結咗婚生咗仔就會成熟」,一次又一次俾機會對方,反而係enable對方嘅問題行為。結果製造多一個問題家庭出黎,累埋下一代。

係人都想有個happy ending,可惜現實係殘酷,有時你只能接受現實。
仲要唔少精神病會遺傳
個group得5條友嗰個? 
Dayvigo 醫失眠效果大唔大?
所以我堅唔明我提出既建議點建引起全部人圍屌?
你講得太直接
正如醫生唔會同病人咁講
因為你唔識代入人地角色
我可能代入左患者身邊人角色
下次代入埋佢角色做個最中肯評論
咁你想點呀?淨係網上9 up又唔做野
旁觀者既你哋已經講左好聽說話
咁我咪行另一條路建議樓主可以咁做

但既然佢已經有一段維持幾年既親密關係 咪希望佢發作少啲令佢伴侶無咁難受
死撚開啦 死耶撚
你已經輪落到只得唔對題既咒罵
見到都抵你可憐
精神病人對佢嚟講,係同樣衰嘅人一樣冇存在價值
所以佢咁講算比面架啦,你見佢連樣衰嘅親生女都可以棄養,仲有咩做唔出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞