食緊六隻精神科藥物 你問我答

616 回覆
189 Like 15 Dislike
take care. 加油,最緊要人無事
人哋都冇你講嘅咁誇張,咪講到精神病人好似世界末日咁啦。呢個世界仲唔夠亂咩,唔死都畀你講到就死
分你個頭,人哋po埋你之前啲留言。跳樓死嘅新聞都可以畀你評論到咁無血性,你嘅分析睇負皮都知有幾令人覺得合理。如果你話佢哋唔接受現實,不如你先接受咗自己嘅意見係冇人認同
你認真討論我非常欣賞
真心 我只係叫一個情緒咁唔穩定,本人亦自稱恐怖情人既病者唔好輕易投入一段關係
亦希望佢唔會因病變成反社會

我形容佢咁不穩既人做人型炸彈
呢個形容詞係mean 但有你口中講到咁誇?
樓主身體個狀態要食藥,開個你問我答大家分享
你入嚟淨係攻擊佢,話佢係計時炸彈
人地有無問題,真係唔關你事
講到想個社會好,你呢種反社會嘅人真係要死先
人類文明嘅進步就係比你呢種心態拖累
無事無幹都挑起戰爭,為懶叻做眾人皆醉我獨醒
現實去到三十歲都有咁嘅心態嘅人好多都無晒朋友
見親人都係屌,屌晒樣樣都錯,自己最叻
有你講無人應自我感覺良好
其實你知唔知好多人事後孔明做我先洗我負皮
我認我當時留言草率 但你哋硬係扣帽子話我害死佢會唔會一樣草率人云亦云?

佢講明學術研究 係一個玩膠論壇講學術研究
亦起唔到佢底佢本身係濕疹病人
完全無跡可尋
咁你講得好聽啲啦,包裝下。
你唔好拍拖會害人
同你可以拍拖但係要好好控制自己情緒
同一個意思已經差好遠

咁大個人,講嘢唔係唔識講呀?
你咪又係著眼我形容
完全無視叫佢唔好輕易拍拖呢個建議
我有fd都係長期食藥,無呢個病真係體會唔到你地有幾痛苦,所以除咗聽你地呻下之外都做唔到D咩。

其實一黎料即係點?有無預兆?如果激進D,真係強行鎖你係間房入面又唔畀藥你食,會發生咩事?咁戒唔戒到藥?
都唔知話佢特登好,定點好,真係分唔到
你好心提樓主想佢好,你就諗辦法令佢接受你嘅意見啦,講嘢唔使負責任,爆炸又唔會去幫手收屍,講黎做乜?你到而家都仲未明自己點解俾人話你,拆彈專家無講錯你
我覺得自己以前都有抑鬱
但自從用左以下8個字作為人生格言之後就鬆哂

關我撚事
關你撚事

樓主不妨試下

利申:非玩膠
我都有一句成日寫起心口:
你講姐,未必事實。
因為人嘅說話影響力可以好大

包括廢話,
一定要認清楚人唔止會做錯,
仲會講錯。
唔好將無心說話放起心
樓主幾多歲左右?concerta係咪日日食,有冇副作用?
其實好多毒撚都係咁啦
太嚴重先稱呼呢啲做病姐
病人由細到出社會都好難完全離開自己既問題家庭,轉換唔到新環境,個病情又會繼續煲落去聽落都好難根治
病患分唔到,其實好危險
我同樓主一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞