F1 2021 聖保羅站 賽後討論區 2

948 回覆
0 Like 8 Dislike
香港……係一個好細既地方黎….
呢個場undercut優勢大啲。
一停就係undercut
同埋應該係咸爺pit前個in lap
同pit後既out lap做得快
所以賺到
第二次pit
因為有四萬俾既DRS 直路可以再幫手追多0.幾
同埋本身今場平治係有好大優勢
一停就係平治pit先
二停係大牛pit先
二停如果大牛唔主動
最終都會俾咸undercut到
因為佢地要估咸幾時入
而且兩者相差既時間都唔多
Lm

落地獄啦OCON
成個on9 仔咁,唔識set 番高支咪咩
唔怪得toto 唔比Benz 佢揸

冇咩做睇下rb 做啲黐線野
https://www.youtube.com/watch?v=1iTLwFqqsg0

點解要咁做
你搵香港黎比…會唔會太睇得起香港
還返粒膠比你
咪係,當年就係拉利出手幫太子棄關於租佢先去雷諾

仲要當時關於租係拉利青訓,太子唔係
即係㗎火星車太顛 點玩都得
如果Max pit先過喊就有機會好似佩狗同77咁,77攞clean air養軚等vsc食埋個位

成日覺得頭車好蝕,除非大家條軚都死,唔係就好危險,入先定入後都係

早幾年喊喺澳洲試過防圖undercut所以pit先,結果俾人頂死輸咗個冠軍
圖又試過喺Baku pit先俾77捱到vsc/sc上頭位
Baku果場拉利都on99
Kimi都話黃胎唔好 圖條紅又未打柴
就call pit 結果益左咸狗
如果Max pit先過喊就有機會好似佩狗同77咁,77攞clean air養軚等vsc食埋個位

成日覺得頭車好蝕,除非大家條軚都死,唔係就好危險,入先定入後都係

早幾年喊喺澳洲試過防圖undercut所以pit先,結果俾人頂死輸咗個冠軍
圖又試過喺Baku pit先俾77捱到vsc/sc上頭位
Baku兩年拉利都on99
Kimi都話黃胎唔好 圖條紅又未打柴
就call pit 結果益左咸狗
你咁講唔洗有track limit啦求其兜個圈去終點線米得囉。陣間啲灣太難入我lock up點算
咁你都識講用嚟過環保排放,即刻唔出=fail=執笠
dbs superleggera
係咪冇換parts 嘅上限?
佢一陣下場又開多個 罰5格 幾圈又上番黎
其實都幾on9
超跑整多個揸先岩

揸多過整就係腳車

https://youtu.be/StAi_V99uxw?t=295

Kimi 好撚好笑
直接退賽
真係好撚扯旗
其實點解咸開新ice係罰5個位,係咪之前已經開過一副?越開得多越罰得少
加陣好正架,你開咗pit assist 嘅話可以300km/h衝入個pit entry,一到咗個detection zone 佢會幫你即刻自動剎車到pit lane speed ,可以用呢招過啲AI
old news..
想佢出DB10多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞