F1 2021 聖保羅站 賽後討論區 2

948 回覆
0 Like 8 Dislike
擋到自己都出埋街都唔仲唔係
反咸反到自己變埋支那人咁
唔好咁肉酸啦
其實點解max on board咁耐先有得睇
希望佢去到會發光發亮啦
幾鐘意佢
咸狗仔又預備上水
唔記得個時大牛51G之後有無再上訴。不過都預左黑平玩到盡
哈哈,少年⋯⋯太長唔打
黑平鬼唔望你同咸狗一齊輸今年WCC WDC
估到就唔係MIA
印度力量果陣炒自己友咁叻 黎到大牛一次都炒唔到咸狗
根本應該連埋銀石一齊上訴喇
咁多生面口呀
雙失已經好難
只望max可以贏到車手冠軍
你上訴指搵alex做simulation?
根本第十上第三嗰幾個圈都快得好緊要

請問係new ICE問題定平治架車真係快?

但計落荷蘭站條路都好快,但咸追唔倒Max
其實max 擺到明都無諗住留位比咸狗入彎,不過識扮到late break 轉唔切
Break
Brake呀

即管睇下黑平想搞咩鳩
Sor 英文差
咪罰個5格10格
下場就穩陣 尾兩場理論上平治勁啲 仲要咸狗架車咁快
個wdc仲唔袋袋平安
baku逼到咸狗跌落spin蛇後面仲想點
逼乜春 係鹹狗自己on99自爆
基本上所有engine都有使用壽命,而且會變弱,至於減弱嘅速度幾快,一般會同推到個engine幾盡有啲關係

RB原本諗住俄羅斯站換完就玩到尾 (8站),要養偈,一開始已經唔會tune到最盡(再計埋前4站損耗,效能一定比一開始更低)
咸開新引擎只係諗住用4站,平治一定tune到盡

然後平治原本副引擎,新嘅時候已經大力過Honda新嘅引擎,所以其實差別大唔係完全唔合理

問題其實係平治tune到咁盡,其實都會損耗更快,個優勢可以維持幾耐好難講,不過平治可能都計過數,同埋根據Max top speed估計損耗情況

RB都放風話可能會換Max副引擎,之後會點就好難講
痴那周咪得囉
無線電信號有一定bandwidth限制,基本上每架車只有一條video feed可以出直播(唔好唔記得仲有車手對講,架車嘅telemetry,依啲一定高priority過啲cam),其餘鏡頭係車上錄影,所以要等賽完先可以攞返出嚟
2021賽季大局已定,大家仲咁上心為乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞