F1 2021 聖保羅站 賽後討論區 2

948 回覆
0 Like 8 Dislike
不過太肥
黑平直路特快係咪由上站報左尾避震高速直路會降低得多開始?
晶片
晶片
晶片
晶片
晶片
McLaren啲車最初睇果陣係幾靚幾正
但問題架架差唔多樣 冇特色
諗起越南
未起過都有得玩
成條track只存在過係驚入面
造就傳奇賽道
今場明顯係引擎優勢
平治100%係教到最盡出力
唔係無可能快咁撚多
算係咁啦
好型仔
唔喺原時間表嘅track 唔會喺game 入面
係,但佢地咁樣玩
真係養到班客 再加一大班潛在客戶
EA咁識撲水, 點解唔當DLC咁出
我想玩埋mugello nurburgring
玩assetto
記得公佈庶打果時經已好快有人整mod係AC玩庶打track
一兩個星期內
玩完ACC SPA再入返F12021 SPA完全唔識玩,覺得個賽道好陌生
曾經試過玩完F1
去GT sports玩番啲F1 track
個感覺好怪
玩mugello有冇SF1000 livery
ACC 整得好啲?
英國五寶入面

Aston Martin有James Bond咁強嘅product replacement 又有平治做指定大件供應商
就算銀包dry out都有爸爸呢啲新貴等接手

Rolls-Royce / Mini Acquired by BMW

Bentley Acquired by Volkswagen Group

Jag / Land Rover做到mass production又足到大陸市場條水

唔好講超跑
就算論英國車廠
McLaren都係最細勢力嗰個
就算Lotus都有吉利 / Volvo俾到平價原材料

所以我唔太信McLaren會全賣F1
因為F1 history基本上係McLaren唯一可以賣嘅嘢
除非中東油王想整個集團收檔
上網搵完裝入去咋嘛
ACC全部係Laser scan賽道,F1系列係Codemaster自己人手FF畫出來點同,CM其實都有唔少做得好好既賽道,只不過係SPA做得特別差,Eau rouge差好遠下
F1 個賽道一定係做得最差果間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞