F1 2021 聖保羅站 賽後討論區 2

948 回覆
0 Like 8 Dislike
諗起匈牙利S2 個chicane
F1果個腸仔黎
之前睇youtube
墨西哥條track 成個S2都畫錯哂
慢彎比Codemaster畫成快彎
唔止幾部
要部部買,食骨食到佢認你係VIP
你睇David Lee連Roma 都要買
其實真係唔知佢諗乜
佢一年生產幾千車
所謂限量版限500其實即係冇乜點限

比例上即係Toyota出架限量版,限100萬部

現實好平,GT裏面成個Cut嗮先係正常Racing line
有冇人想買Gran Turismo 7

GT Sport太pro racing
想觀望下GT 7有冇新feature可以長玩
真係唔掂
一影全身就出事著住件紅色衫凸住個腩
所以除非老麥做到法拉利咁仆街,如果唔係好難保值
咁都要啲買家肯陪佢玩先得歷史唔夠款又出得濫好難説服人你架車有咩特別
最慘係McLaren係科技上真係好有料好有Heart,落Track真係好玩,個底盤連Suspension做得好好,唔似法拉利個堆Shitbox沒彎得馬力大
仲方法
老麥出suv
SUV大勢所趨
拉利都出
跑車系列得返有錢佬會買
其他都係買SUV多
入pit出pit應該都要自由啲而唔係電腦控制,等啲垃圾自己係pit lane自炒唔洗出去害人
林寶同馬田架SUV好賣過佢吔啲跑車一倍
老麥要跟啦
一定大把unsafe release炒到on99
玩Career mode一堆車一齊Pit都唔知自己Pit box係邊
好似話會出返GT4咁嘅career mode?
起碼要比個option人地可以咁玩,casual racing可以disable呢個function. Esports 認真咪可以咁玩
平治狗實知,一入就係
入錯就+5 secs
merc入錯=罰drive through
咁樣都入錯就抵啦
其實係咪上年冠軍第一個pit box?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞