F1 2021 聖保羅站 賽後討論區 2

948 回覆
0 Like 8 Dislike
調轉諗
如果班女要我識分佢堆名牌限量版手袋衫褲鞋化妝品 都幾閪煩
其實點解啲人成日講rossi九冠明明有兩個唔係頂級, 喺F1之前贏過F2, F3都冇乜人理
無限同意
長d嘅巴林外圈
得個sector2唔同
我覺得fia呢個只係藉口
實際係唔夠膽咁多懲罰再影響爭冠
本來驚大難,點知原來係好處,下年一定改
FIA一定知邊個fans多d, 所以明啦
基本上有條例寫到明係一回事
MIA點用啲條例,罰唔罰,罰幾重其實可以主觀到好荒謬都得
或者呢個先係睇賽車咁多花生同可觀嘅地方?

但當時兩位都出晒界又無人得益,罰黎做嘜鳩先~
罰的話,咪又係罰一樣,咁let them race好過啦
今日係咪宣布支那周登基
好似和牛divebomb唐仔點解罰十秒?
點解唐仔彎心變線investigate都無?
所有野都懶係有標準咁 點樣跟返前幾場判罰云云
但係實際就係鳩來
睇Top Gear見到呢幾條友 好熟面口

巴林外圈少好多彎喎

如果下場賽呢條,redbull可以宣布死亡
而家既top gear 你都睇?
見有人比link先睇咗呢個session 真係冇咁好睇
你呢句咪印證咗要罰囉
因為MotoGP好有系統咁管理feeder series,Moto2同Moto3因為站站都有所以可以叫World Championship,而車手大多都會由Moto3,Moto2順住上MotoGP

而F1唔同,之前有GP2,GP3,Euro F3, Formula Renault 3.5嗰啲,係近幾年先開始整合,但係冇橫跨5個洲比賽,冇得叫World Champion
兩部黑平又會差咁遠 真係個ICE?
直頭已經唔再係top gear
都唔係無咁好睇咁簡單
咁邊個session好睇
得個名係到啲人睇top gear就係睇個三條友吖嘛,呢家都走哂仲睇條毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞