F1 2021 聖保羅站 賽後討論區 2

948 回覆
0 Like 8 Dislike
上年virtual gp 素就係用呢招次次攞第一返嚟啲sim racers 正正經經咁自己剎車蝕10幾秒
有出喎限量10架
我唔撐咸狗都唔會咁講

講真,我覺得呢嘢大家無touch唔罰係ok,但係罰都好公道
冇咩睇碌返前面啲片啫
垃利
同時係一個好有錢嘅地方

波子係香港真係好賣得,你拎架AMG出嚟啲人(女)都唔識分啦,咪又係當你Benz

相反波子啲舊款二手市場賣緊幾錢哪有人知,大家望落去波子啲舊款依然有波子嗰種Elegance,淨係個外型同個盾已經贏曬
我意思係 果刻鹹狗係racing line 進攻
Max果個速度必然會射出去
超跑中嘅超跑
係架,都冇得佢揀,要整體排放壓低,一定要出架咁既細車
佢間廠都冇細偈,萬年V12,副V8都係同Benz買
其實好多女都識分,唔係你想像中咁唔識車
同時好多女都唔識分
Btw 我鍾意波子舊款 係型好撚多
賽後訪問,太多篇懶得起標題
Red Bull “were extremely unlucky” with Virtual Safety Car timing – Perez
RaceFans Round-up
https://www.racefans.net/2021/11/15/racefans-round-up-15-11-4/

Verstappen fight was “what a championship battle should look like” – Hamilton
https://www.racefans.net/2021/11/14/verstappen-fight-was-what-a-championship-battle-should-look-like-hamilton/

Hamilton win shows Mercedes “picked a good circuit” for engine penalty
https://www.racefans.net/2021/11/15/hamilton-win-shows-mercedes-picked-a-good-circuit-for-engine-penalty/

Mercedes: "Diplomacy has ended" after Brazil F1 "punches in the face"
https://www.motorsport.com/f1/news/mercedes-f1-wolff-diplomacy-brazil/6782935/
利申:波子fans,真心希望以Porsche以 team 名義玩F1,煉贏benz
如果FIA 唔為Porsche大改例,難D
又唔好咁講,Porsche 玩 wec都係沉淪第一年,次後都係keep住係強隊
因為條例係真係咁on9囉
之前就係用保紫開左幾副ice黎試
而家試完
場場咸就可以setting chur爆副pu
chur到差唔多又換新
笑爆
on9唔係扮
個晚好多人都諗著罰硬
點知FIA今次放生
個理由過份到條片未到手所以懶得審
好有扮工嘅特色
比大家感受下有FIA偏幫係有幾爽

今次睇得好清楚,點樣偏幫飲品隊

卡塔drs zone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞