英國 Black Friday 瘋狂購物討論

1001 回覆
181 Like 18 Dislike
一del左就冇左個code 我買唔到兩張咁多
Lm
Send 個email 同佢講返無電視同唔會睇佢啲節目,佢就唔會再恐嚇你
佢地內部指引係會回覆話安排inspector 上門確認
文書其實冇咩必要買21:9 ,除非你同一時間開好多page
但24-27 又太細
Curved mon 多數21:9
買返正常16:10 長mon 仲好
原來連登有咁多人交錢
買好多英國人都冇俾既tv liscense
長知識了
咁都要食負皮
係咪個個連登仔都有買tv liscense
官網用集運
封信靠嚇㗎咋,一個postcode咁多戶人,你估佢真係知邊戶睇。

唔好乜都標籤連登仔,有咩不滿就直接開名,你自己都係連登仔

同埋我唔知你點得出睇波唔洗license呢個結論,理論上睇live TV就要有license,除非場波係你個fd係現場facebook直播你睇啦。

利申:反對TV license呢個制度

$200 港紙有找

有冇人冇性趣
仲未諗到 65AU7100 定65Q65A
你自己查吓live tv佢地點定義先
你又睇吓我開頭講咩先
你唔駛利申,TV licence呢樣嘢我同一班本地人全國性咁跟進緊,佢地每封信咩樣我都有個copy
同埋你可以出翻去了
一來我會封鎖你
二嚟你喺呢個po無存在意義
Ship到黎香港?
想知可以去邊試實物
買床真心唔敢上網亂買驚比老婆鬧死
接projector有無得諗
買4k max好啲喎
有,我就係咁駁
想買audio pro, 唔係靚聲過marshall?
https://www.theguardian.com/business/2021/nov/21/black-friday-largest-boycott-planned-by-independent-retailers

英國85%小商戶杯葛black Friday
話啲人會買無謂嘢
受訪者係賣珠寶
駁到電視?

有冇link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞