英國 Black Friday 瘋狂購物討論

1001 回覆
181 Like 18 Dislike
要幾大?
50吋睇下買唔買到Sony x85j
55就Samsung q70a > q60a >au9000/au8000
65就au8000啦
巴打 而家XM4減到£199 快啲買啦喂
我都問CS refund咗差價
有無ax router平
想買mon
但係好多都唔包運費
夾埋運費同香港買差唔多
諗住搵啲2K 144hz 27吋
有冇巴打有推介
多謝ching既解釋同推薦
50吋夠大喇
不過x85j係呢個? https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/x85j-series
£2099
定係UK同香港有唔同型號?
唔該哂巴打
呢啲真係睇到頭都亂
講到周街都可以搵到人去酒店開房咁
我一開始都睇到好亂btw如果你有辦法拎到UNiDAYS可以去買Samsung 50q80a, 但唔好買錯55吋,55吋係伏,用另一種panel的

Amazon Black Friday 正式開檔了

屌燶閪咖啡機有得平
經unidays去samsung個store到買?
呢個比起sony個部好?
Yesss 我都係用UNiDAYS買左65 Q80A £8xx咁,本身想買QN94A但冇貨
佢好少少因為有local dimming,contrast好啲
但Sony啲色就可能真少少咁,你可以去currys望下實物既

想買起個model
想問下邊度有?

美馬仲平d 仲免運
等日馬減價仲好
Black Friday有冇相機買
想入手panasonic arc5 唔知今年有冇平
Black Friday 點解好似唔見有露營野買
試下咪知
係呢邊討論真係舒服好多唔使睇人鬧交同屌
我買多幾件衫就玩完了
原來black Friday之前仲多啲平嘢
無追開 想知bf同聖誕係咪折頭都係差唔多
等多陣美馬啦
呢round會多啲狗屎垃圾賣
condom大平賣 最啱駛
等緊sonicare 4100一路都無 依家無埋貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞