英國 Black Friday 瘋狂購物討論

1001 回覆
181 Like 18 Dislike
55吋電視櫃有冇邊度有得平?
UNiDAYS 好平 55Q80A Q75A都係£630
無知一問 英國black friday係點?係唔係正日會好多地方買野都會平?
電動牙刷,電鬚刨,枕頭
有無連登枕?
家電啱啱賣冇耐
電視就賣咗好鬼耐
真係減左好多
不過都係等Bambino算, Barista express大份咁多但又唔係好啲
個grinder垃圾, steamer又好似低啲power
同好
咩黎sor
下,何解?
問多樣
gaming laptop有冇邊度平?
用UniDays 價買咗55Q70A聽日到£680, 香港兇宅 $12980
睇左好耐 最後買左55Q75A 聽sales講 除左個stand外同q70a冇分別 希望冇伏
係囉好亂d model多到
電視真係完全唔識買
budget £600以下想有4K
sumsung Q60A google完好似話同價位有更好model?
oled qled個啲睇完都唔知點分
不過都建議你去間大嘅Curry's 睇下實物先決定
你想要幾多吋呀 會唔會用黎打機?
oled £600好難搵到啦,諗番4k lcd好了
咩nanocell/qled/neo qled其實全部即係lcd所以睇番佢用咩panel, contrast, brightness, refresh rate等等去揀就得啦
UHD 好過QLED?
仲有啲咩variables要睇?
主要用來睇戲, 同可能hdmi連電腦睇波
嘩咁撚貴架咩
打機應該都係次要, 呢個budget我都知唔會揾到靚畫質加打機好既
主要睇戲同有時連電腦
UHD係screen resolution = 4K咁解
QLED係screen technology黎 即係led背光lcd
冷氣喎...
香港買水貨都係$3900
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞