英國 Black Friday 瘋狂購物討論

1001 回覆
181 Like 18 Dislike
之前正價買左個nest mini
見到而家咁平揼心口
nest hub其實有咩用
可惜唔係平好多, With Google TV有用好多
有冇百幾鎊 24’ -27‘電腦mom抵買。畫下圖汁下相唔太打機用
full HD mon好多呢個價位
唔係好識睇啲 spec. 暫時睇到 Samsung dell hp
淨番嗰堆不明牌子本身唔駛理

呢期dell肯做特價嗰啲好似伏伏地
佢地條supply chain應該斷撚左
啲正嘅mon大半年都無再入到貨嚟英國賣
仲可以個個月喺無貨嘅情況吓加價
想問下點解呢
io 咁多款唔係都大同小異咩
去隔離 螢幕post 睇下
邊度
[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#74 1001唔開POST
https://lih.kg/2756217
chromecast 比起普通wireless display/airplay 上smart tv 到有咩優勢?
基本上 6,7,8,9係接近一樣

6同7係功能一模一樣 除咗6用返舊式垃圾叉電
7,8,9用新款磁力叉電頭 快好多

6,7係黑白色mon 8,9 係彩色

9 係有齊7個刷牙mode 加3d tracking 同有個可叉電travel case

8有6個mode 7有5個

6用舊款叉電 肯定唔考慮

7同8功能冇咩大分別 由價錢上考慮 會揀7
9有3dtracking 同有叉電travel case 想要多d刷牙mode 又有budget 可考慮

删減法下 6,8我唔建議買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞