英國 Black Friday 瘋狂購物討論

1001 回覆
181 Like 18 Dislike
想買部MFP 178 周圍都冇貨
講真兩樣都唔識
趕住要架單車黎做外賣仔
要果d時間研究點砌單車點變做電既單車
不如用錢搞掂儘快開工賺返果舊錢好過
有無爸打熟電視?
想買sony x90j 或者 x94j
想請教下知唔知有咩分別?
大家都£899
英國買既sony 係咪無made in japan?
學到野
知唔知邊度有ps5賣?
幸福
我比較高大,起碼要用L frame既單車同最好29吋呔
fb二手唔係點睇到有咁大架車放
或者冇尺寸對住,好難買
焗買新好撚貴
有無鬚刨推薦下?
我都仲煩緊買邊部
😵
留名
Currys已經開始咗early black friday deals,雖然argos無話開始咗black friday,但個價已經同currys一樣可以睇下
有冇IPS ultra wide curve monitor 推介?
我應該買LG
上年想買唔夠人搶
今年最新model都好平
抵屌
講真最緊要睇Youtube netflix順就得
呢啲片啲色水本身靚極有限
Btw有budget買sony,無就samsung,格過價同級計平均sony貴£100-£200左右,睇翻硬件台電視個集中post,好詳盡
早d買,有early deals,普遍2021 version電視睇youtube, Netflix 無話要追款 中價sony lg samsung嗰d都夠造,tlc嗰d cheap嘢你就自己諗啦
留名替大家高興
搞到我想而家買
買啦,問過人上年black friday買,要1月頭先送貨,我啱啱買完same day delivery,你自己上currys argos john lewis格下價,然後你就會發現black friday個價係商業技倆嚟,好多前一兩個月已經係一樣價
啲嘢其實我唔趕住用
不過心思思唔知會唔會月尾平多幾十磅
反正等左好多個月為左black Friday先買
英國網上買波喺邊度最抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞