英國 Black Friday 瘋狂購物討論

1001 回覆
181 Like 18 Dislike
係啊 免費訂 唔想晒左
唔識分﹐會唔會買到假野?
但我見coffee friend 網站啲價錢仲平過 ao/ currys 。 好想去果度買但係未買過呢類咖啡機 見到有black friday deal 心郁郁好想買
之前amazon 見過屌燶閪有淨機再平啲
床褥有無邊隻好訓又抵用(見有師兄分享左emma)
其實睇youtube/netflix嗰啲係咪真係用得盡咁靚嘅電視
我都好懷疑
普通4K電視已經好唔錯,最緊要夠平唔易壞
英國嘅物質世界同香港好唔同
我有少少後悔之前轉會過sonicare
oral b啲柒頭平好多

波boot 抵唔抵,上星期行波鞋街無乜波BOOT買
piccolo? 我見佢manual, 但未睇清楚同mini me 嘅automatic 有咩分別

DeLonghi Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS Pod Capsule Coffee Machine, Espresso, Cappuccino and more, EDG210.B, Black & Red https://www.amazon.co.uk/dp/B07VTMQLY1/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_GE10MK3QNWB669VFPP04
sonicare嗰種震,啲牙膏唔會飛到一街都係
但我懷疑會唔會刷得無oralb喪轉咁乾淨

但oralb啲柒頭比sonicare平好多
black Friday sonicare柒頭都係貴
搞到我唔捨得換柒頭
manual出水唔會自動停
automatic應該係自動卦?
買breville,開頭係amazon uk 搵唔到,原來地區問題…breville係英國個名叫sage
sage 我見都好pop, 師嘅有咩型號推介。我想買bean to cup 款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞