[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》集中討論區(31) 日本國內首周實體13萬多定少?

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
算岩岩中盤開始

d EI-15真係好弱智
P武5格勁易俾佢偷到後排
V高達入面所有喺贊斯卡爾嘅女人都係癲嘅
非常差。

扮有後繼機,但係頭4招基本一樣,呢樣已經可以扣到負皮。尤其兇鳥已經有咁多出色既 後繼/衍生機設計”Boxer Gunner EXEX"

本身個設計已經係有特色,“封印+3X”,好足夠表達部機既故事(bandai封印+30週年)

你大技簡單整個“除眼罩->黑洞引擎限制解除->機體黑光->開砲"

扮有後繼機,又唔用動畫表達部機既機能上升果下,真係好失望。

衰d講句,好似 SRW W 部ARX-7 ,開Lambda driver,同一款武裝既動畫做改動,招好似冇多到 但係可以充分表現powered up,好過扮有後繼機。
我固定將班後援痴埋一齊,響艦隔離互相援防推進,順便刷補給修理
20號魂stage 有macross special stage 講到明係關於發行到海外嘅消息
可以期待下
男既大半派膠,尤其是臉罩佬

當然唔夠神聖同盟 四眼佬咁離譜,成架v2 核戰機撞埋去
玩到有bug
唔係,係佢 係咁樣寫,popo俾人捉左之後,你行鐵甲見lisa個關都會出現呢d問題
所以唔係部百式唔得,係駕駛問題

就算淨係計UC,玩反擊角色,頭三基本唔到馬沙(加美尤+阿寶+胡索),

消耗大唔避得又手短
以前機體S有命中回避bonus (武器S有傷害bonus)
而家條算式唔知仲有咩影響,冇玩好多集機戰
過黎同三葉撞角色
冇z2果時個ace ,已經變左情懷角

迴避疲勞真係玩謝高達 uc系
講起又真係有d似
Zero再臨又真係還原番loop情節
係打獄長同細佬果陣冇外裝甲
硬係爭d野咁
直頭係 女主角只係三葉手下MS隊其中一員,問答環節又冇佢份
原來Nu同Z比V既贊斯卡魯收埋,之後阿寶嘉美尤同胡索潛入side2同面具佬打架,
NT果個傻佬話唔好打柒面具佬就送禮物比佢地。
原來係比返NU同Z佢地。

高達送禮勤
ok thx, 我叫埋我個朋友解凍佢
好彩我一路係咁做
JURIA系統+諧波系統加成

可以同有極但未開底力嘅朱雀一比
同OG親生仔比邊有得比
之前試過講劇情,backlog睇返會有其他文字出黎,應該係文本排列問題
唔知幾時先出sound track

女主第二隻歌好撚正
反而覺得咁先夠“真實”少少。有乜理由十個兵圍一個人,一槍都唔中,英雄大曬咩
者係佢RECOMMENDED個D, 反而唔好做住?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞