[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》集中討論區(31) 日本國內首周實體13萬多定少?

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
sorry舉錯例子,係德國國會縱火案,長刀之夜先正確。
正常民主體制社會,要搵錢就唔該唔好從政,從政唔係俾政客用市民授權的公權力去幫你班小圈子搵錢謀私利,當市民係豬,而係要政客服務市民,令市民通過選票俾mandate政客去攞公權力授權。

所以對“政治獻金”呢樣嘢,歐洲同英國一向非常敏感,點解每個政客都要申報同公開所有財政收支,仲有決策時如果有利益衝突就要自己避席?地球聯邦明顯完全唔係呢回事攞

BTW,話到此為止啦,機器人遊戲講講下變成討論政治經濟,我自己都覺得離題太遠
第一次見到有EMERGENCY
即刻撳RESTART
5改紅蓮都會加番招MAP。

龍馬癲勁
呢個stat冇買過技, 打隼人弁慶歸隊嗰關, 真三一龍5改武器齋用斧頭劈好似開無雙咁一斧一件
唔駛用精神三一beam都過20k
我放咗入雪櫃好耐
集中火力谷我TOP 3皇牌 (隆聖、阿桔、日立出)
想試吓之後龍馬唔加基本能力值之下有冇機會1hit 十萬
用盡援護同萬能俠合體技0改都夠1 turn打死,唔駛熱血
我出dann、曉擊霸、v2衝出去無雙
兩架萬能俠同阿寶護艦,布拉度行路賺錢,難度標準,睇劇情為主
vxt入邊買一隻嘅話應該買邊隻
V2衝出去無雙
識貨
睇下邊隻最多參戰作品啱你心水
評價基本上都係V>T>X
我尋日玩玩下都見到有EMERGENCY
Rabbits隊合體技
安樹屌鳩日立岀屌你咁撚慢好好笑
https://youtu.be/c9AeqXzRJmg
大驚小怪之前隔離咪又係咁
因為你推得太多支線唔理主線
即刻撳RESTART
估唔到有黑色三連星彩蛋
其實條友講野有時怪怪地
呢頭讚完人地nu 同 zeta有重畫,果頭又話人環保,咁即係點

不過佢講的野大致上係岩。
今集難度的確再次下降。其實一向打開精英,今集精英同T比,明顯係易左好多。
屌又有bug 梵安個綠字技術加成 唔計落去「再攻擊」個發動條件到 曬撚左我個再攻擊
因為以前“隱藏機”係多好多野,而家“隱藏機”只係多d野
red5真係勁咩?佢啱啱入我隊用最勁嗰招打得好細力
超強
高機動系機體
回避率高
識貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞