[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》集中討論區(31) 日本國內首周實體13萬多定少?

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
主角後繼機洗唔洗HEA到咁.............
主角技有EX+5 裝殺人回SP 殺完人+EX又回SP
EX多重殺完人再殺 開EX 唔夠就開SP LOOP
自方開波第1回合就清場所有野
未解放仲型
費時浪費時間
今次佢哋評之前爆咗機未
後繼機個外型同 IWSP 突擊高達一樣咁滯呀屌
終於打到出巴納吉
個馬沙失敗作都幾慘,冇人同佢嘴炮,係得班NT同佢有兩嘴
有名你叫,次貨
同fa uc一樣,都是katoki
艾爾900擊破
但係機戰講緊最高銷量都係得Alpha時的50萬
其餘時間大部份都係10-20萬左右上落
冇咁少
ALPHA最高70萬左右
上得返50萬都已經奇跡
而家㨂數位版嘅人多過以前好多,好難咁比較
好多機都好好用 都唔知出邊部好
馬沙,赤之彗星本身已經係失敗。馬沙本人都係咁認為。cross over劇情馬沙都有叫佢唔好再追逐赤之彗星呢個行佐錯路的失敗者。
擊落數 <真紅閃電
真,Bandai開埋數位同海外銷售先夠料評論。
我出3部鐵壁
3-4部遠距離屈反擊不能
2部打大佬咁
山伊

之後都係期待
比安博士轉生成美少女艦長,繼續未竟統一地球理想
唔明點解對部朱雀部「隱藏機」資源重用咁大反應
部機用既時間唔多(除非你拎左sin都換返舊果部),Sin又勁過部zero同埋招又係重畫,重用資源我又覺得可以接受

「敵方命中率高廢左大部份真實系」
有林友德同原創艦既無遞減指揮,加埋裝回sp part放擾亂既魯魯修,敵方命中率真係一個問題?
BTW,現實來講人類係真正需要的係mutual respect。有呢個基礎under rule base玩,當人類面對外星敵對勢力時就有同識槍口一致對外。咁人類群體社會結構係點真係唔係大問題,地球統唔統一都只係人類之間合作模式而已。

比起地球統一成一個星球國家,我更prefer歐盟呢種合作機制。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞