[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》集中討論區(31) 日本國內首周實體13萬多定少?

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
做咩會quote左
唔好問
大文豪話有力就有力
殘黨既殘黨大撚把錢可以起第2部新戰神渣古
巴垃圾明明唔換手都可以用麥林但佢大撚把錢所以要換手演野
高達世界聯邦一直都腐敗,不過次次戰爭都過到骨

廢老勇者都係冇得出Hell & Heaven
https://youtu.be/-8JnlBGfx6I?t=47
如果真係有依招技用,應該會好正

班勇者大叔好勁,所以俾咗啲加射程嘅parts佢地
想舒服推故事玩easy咪得囉
個靚女咩動畫角色黎?
Gun and Sword 個女忍者
神後援
我俾佢揸MK.II俾埋修理補給parts佢
如果魯魯修嗌完zero beam之後加多句cc恥笑佢會好啲
仲未打爆機 mission 152先見到原型奧津
玩玩下去睇返銀河機攻隊又幾好睇
刷MxP係唔係冇辦法不斷刷同一關?
刷完一關就要睇第二關刷唔刷到?
丫光應該打得最痛
魔法騎士1.5倍傷,特殊技能出魂,帳面倍率冇人高過佢
我玩0改唔知合體技改盡幾多傷
好似中文譯錯咗1.5 我第一眼見到都心諗做乜1.5咁癲

気力の上昇に応じて、最終命中率、与ダメージが上昇し、被ダメージが減少する。
気力151以上で最大効果となり、最終命中率+15%、与ダメージ1.15倍、被ダメージ0.85倍となる。
今集ai好似random過vtx,除非滿改一機無雙如果唔係呢d真係反擊bonus都有d麻煩,不過滿改得打卒仔都唔差在個1.4老實
合體技又冇補返
得閒都會出佢地玩下
三葉葉艦長
T用黎打原種
V2高達D人呢

OLIVER無乜劇情就生歐歐渣緊V2, 都渣左一排, 咩咩阻止佢地神風呢?
仲有個叮噹女人一出現就係癲左狙擊MODE

飛左咁多野咁既, 咁代表我前面有D任MISS左? 定係純粹改左劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞