[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》集中討論區(31) 日本國內首周實體13萬多定少?

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
寶少用NT果陣有時會彈句同Nu感覺差唔多
咁繼續比你用啦
小弟比較年輕無接觸過重戰機
玩之前本身無咩興趣,點知玩完達巴第一次登場嗰關之後無意識咁每次都派佢出場,發現又幾好用
買左豪華板,係咁loop首歌
依家間唔時都會開YouTube J番兩首歌
D "trolley problem" 問題, 想跟自己意思揀,
但係又想一周就TRUE END...

暫時係咪唯有睇呢度?
https://ds-can.com/srw30/other/secret_root.html#a5
打第4次果時 佢有招map 打直線已經好勁
但我想講 佢d敵人真係好鬼勁
F簡直惡夢
又勁又型 BGM 又正 其實果時部機真係唔係好勁
但唔知點解好鍾意用佢 今集都一樣!
https://youtu.be/97oiWhHLfp0
本身達巴自帶hit and away
加下射程已經做到狙擊手
仲有自動幸運
達巴同亞姆都幾襯丫 點解最尾都係係埋唔到一齊嫁
當年啲觀眾就係屌佢揀左失憶既奧莉薇,而唔係一直響身邊既亞姆或蕾絲
有幾多個人同我以前一樣未補原作之前
覺得レッシィ係用Cテンプル
達巴F 嗰時好處係有map , 有罩, 二人精神,叫好過批高達真實系

我個時都會出佢, 有時用下map 削下血先會易打啲
笑死原來魯路修會嗌招名
真!ZERO BEAMMMMMM
好過班高達?
其實" ! "係乜?
FLAG? LOOT?

"trolley problem" 問題 個關, 用主角殺BOSS, 無" ! "既?
受太大打擊,不自覺被天空侍斗牙上左身
真 係咪傳統黎 有減傷又痛
想問吓有冇個表係整合左每一關有啲咩要做你解鎖隱藏條件?
達巴:我全都要
杉田
エルゴフォーム
係,嗰時好似Zeta 嗰啲後期已經可以棄用,馬沙勁但招浮游機被人狂切 其實翼霸都好用但又會被人格劍

印象中高達我得返G高達, zz 同寶少會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞