[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(30)-值得紀念 30th post

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
好似Red Five,明明已經係爆炸畫面finishing,又要爆多次
當年就係SRW W 入坑
真係好冇癮 好多機最勁嗰招都冇終結動畫
full metal panic
聯邦軍偶像化計劃 DLC 任務
頭先都想講

勇者 d 主角一直都 2 合 1, 2 線機先會 3456 合 1

不過勇者王除外
c3
除咗墮lin ken 黑警 勇者王仲有咩勇者
1070冇事
杉田架
勇者王果幾部,風起雲動拳都冇
只係打咗幾個,啲乜嘢戰線仲來唔打,艦內訓練都係打咗幾場
淨係咁主支線加埋都已經60幾關
呢集值唔值得買?
值。
死神招map大到可以玩無雙
真係好睇個人風格,最好自己睇鍾意咩多D

https://www.entertainment14.net/blog/post/110975259-%E8%B6%85%E7%B4%9A%E6%A9%9F%E5%99%A8%E4%BA%BA%E5%A4%A7%E6%88%B0-30-aos%E5%8D%87%E7%B4%9A%E9%A0%85%E7%9B%AE%E5%85%A7%E5%AE%B9%E4%B8%80%E8%A6%BD

https://ds-can.com/srw30/data/aos.html

我第1次玩就升完Lab 8-7-7 後升Hangar (機體/武器改造) 7-7-0
但你肯清支線任根本大把錢
機體5改冇折都係130000 (折後91000),其實好平

比我重玩升完Lab會先升精神 / Ex-C / 全機強化配件+1
呢套好野黎,校園篇笑撚到仆街
欖球果集最正
咁應該係我張card或者amd driver問題
流暢度同迫力都好夠

之後俾佢連伏兩集

有啲驚

呢幾日一直等緊啲人爆機心得片
勇者凱剎,太陽勇者,傳說之勇者,勇者特急,勇者警察,黃金勇者,勇者指令,勇者王,勇者聖戰
拎8000攻配件 毀滅世界啦
勇者凱撒、太陽勇者、勇者指令同勇者聖戰的大合體都係二合一
黃金勇者先三部

講多次,勇者警察唔係黑警
細個屋企有套final嘅碟 嗰陣配音叫天堂地獄破 兩個名都好型
咁撚多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞