[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(30)-值得紀念 30th post

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
https://youtu.be/GdR7hiraruA
次次寧願用刀仔多過散彈
就係為咗睇招隔山打牛
唔係喎 條片入面有加大火力燒到成隻唔見咗 今集好似冇
同玩過既量成正比
去比較其他唔係親生系列
佢自己有關係得深個堆
劇本多多少少都有呢個問題
而且得益只有自肥個個
其實今集有好多招都係打完直接爆就得,唔知做咩死都要整多個爆炸畫面
係囉 直接出數字咪得 個畫面都已經炸到睇唔到隻嘢
有冇steam玩家同我一樣,開左反鋸齒戰鬥時偶然會有花畫面/部機上下顛倒(大約持續一秒),係我張display card太廢定隻game本身有bug?
我steam版入歌唔知點解全部試聽唔到,戰鬥又會轉返去未轉嗰首bgm,求救
都唔一定,開頭8lv左右打魯路修第一關,敵人應該係14lv
我都試過, create過個新folder再抄晒d歌過去又ok番, 完全唔知點解
AOS升級 除左個實驗室外 應該優先升乜?
你用PS4 隻 idol master 個思維來諗笨大佢會點"賣"呢隻機戰30就得
DLC隨時長出長有
開頭沙漠高達3招野鉸剪同電熱刀都有DK
後尾加多個新武器又係有DK 4招野3招DK 得火神炮冇
掉轉Z3完全係垃圾
呢D 畫面好正, 全部簡單直接
改造折扣 OR 精神
Thank you 巴打
個新folder都係改做srwmusic?
開得出嚟嘅已經做哂
又貼我婆
W.K.L動畫因為主機性能同成本問題粗糙啲
但係DK數量及演出好過曬近代索系機戰
係,rename左舊果個再開個新既
用風打爆山伊都冇比機我既?
係咪遲啲先有?
其實如果一兩年有新作咁樣冇咩問題
但係屌佢老母五年先承認乜都冇整

宜家睇番當年寺田嚟動漫節定咩
個個人都攞OG俾佢簽
佢應該好撚嬲
咦?! 好似尋晚臨瞓前見到呢個任, 今晚返去試吓先,唔該晒巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞