[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(30)-值得紀念 30th post

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
留名
頂佢 隻new高達懶係嘢整招130氣力先出得 點知咁流 浮游炮+打幾拳 唔補多槍收人皮
無視最後一集其他我都好滿意
你假結婚拎埋權最後一集都仲同金毛坐船遊世界
再次強調金毛喺公主老公

白毛喊緊果下好慘,多次唔要命救公主,換黎嘅係坐監,屌你老母臭雞公主仲要唔親自見,要搵人同佢講

我要求唔多,淨係想救返佢出黎
想問點解我揀唔到懷舊音樂mode?
係得NEO仲要齊晒四套
完全勝利呢套只有設定既幻之作品都出埋
系統又係創新有趣
有VS騎士, 疾風無敵銀堡壘, G巾等等
可惜係太兒童向, 主角又唔太討好
變得無一套真正帶到人去買既參戰作品...
當時比較忙所以停咗, 但係無動力開返
部WII同WII U都放太耐真係未必開得返...
(呢兩部機其實加埋應該唔夠十隻GAME...)
唔畫部量產nu 加多招流星鎚同last shot我會開心好多,同埋唔換機用到爆機
咁先突顯到dlc機hi-nu嘅價值
msv 真係唔出好過出
量產nu作畫好垃圾 郁到好似就嚟散開咁
都係rx78畫得好
就係 逼人買dlc 但係驚dlc隻hi-nu啲招用好多氣
而家隻nu招招計彈數 我個強化部件turn turn回滿彈 玩得好爽
成堆作品得一部機勁無謂
 我等緊龍宮島F4入機戰架
Ps store係咪冇得單買dlc 1/2?我見只係得$239季票(dlc 1+2)
打完所有支線先打主線(有星果D)
遺產同戰線任隨心打千篇一律好悶
同問永遠都入唔到第三頁
走左去任既家用機無人記得
遲D 加入同場, 迪卡度又變前輩
雨宮天係AZ真臭雞
新三一唯一一次參戰
點分支線 同戰線任
如果有星 但無RECOMMAND
或者有RECOMMAND 又有咩分別
有計勇者聖戰好波
幾時有新dlc呀屌
快架喇 下年啦
見有人講NEO
當年一聽到熱血最強BGM播真係好感動
冇星就支線任
有星=key任,打晒就推主線
Recommended 單純推薦你打呢關,宜家戰力啱打/拎機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞