[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(30)-值得紀念 30th post

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
NT首歌係好聽
你係咪睇錯另一套
勇者警察係兩機大合體咋喎
艦長射擊加到盡

十五改隻艦
加埋熱血主炮可以打五萬幾
係咪你地有打遺產/戰線? 我打到主角換機先4x lv 熱血都未有一個人有
但又平心而論
Ff -> alpha 再去去之後既野佢功不可沒?系統 畫面上做左好多
不過末落都關佢事架啦
睇下宇田+AI社個堆幾好口碑
以前唔識分
而家開始覺得任系機戰都係好野黎
清晒遺產 0戰線

唔知佢係咪計平均lv+2

我凈係派最低LV嘅人出去打 所以升好快

豹馬應該係最快學熱血 40lv左右
好想佢重製w但又好驚佢啲動畫整到屎咁
w既終結動畫真係好正
真係 w勁多終結動畫
而家呢隻勁慳皮 好似帝皇萬能俠射到人哋成隻溶咗 轉頭成隻喺返到 慢慢爆
我隻艦AOS 已升爆
唉... 即係做漏野
仲有dlc, 2 有鐵血, 仲有一隻係mjp劇場版, 又2舊幾, 夾埋歌, 又一隻game嘅錢
艦內任務有冇睇哂
有啲道具係艦內任務送嘅
請問switch版會比ps4版load得慢嗎?
因為我自己鍾意手提黎玩RPG多D
arx7同dboy覺醒前後終結動畫都唔同
有心機好多
我揀十億係為咗試1周目true ending
好似得load save同完咗一關要等一等 唔係大問題
你都FEEL到點解我剩係針對佢而唔係其他人啦
其他人一樣做到野又少意淫
佢又唔見得做到好巴閉但犯埋晒D低級錯誤
仲要到而家都係咁
寫劇本又唔係得佢 又唔見我瘋狂轟炸鏡俊也同W個個
畫面關佢撚事咩自己都講過類似根本用錢換番黎
機戰系列試新方向唔計手機驚最撚成功就原創 但大家都知邊個玩先
邊個執人口水尾 仲有EF但又佢撚事
佢好彩食正人地幫佢打好晒基礎(過橋抽板) 上面又肯陪佢癲磅水比佢整到ALPHA最高銷量 但佢自己劇本個PART真係笑死人
再講隻GAME出佐咁多集 佢唔係殘廢隻GAME點都會有改善啦
之前見有人嫌WINKY年代進步得慢
我屌 佢上手進化得咪仲慢
唔該巴打
咁我放心入switch版啦
粗略測試過
敵人等級係計全隊等級平均值再round down做base,大佬或者高級卒又再高level d
全隊平均8.9級嘅話,敵卒都係level 8
所以升有副駕嘅機師拉平均值又再快D
當然最有效率係每場專派最低level果個4倍exp收boss頭
dboy好似求其出招劍都有終結動畫 差唔多招招都係
你識分就明我OG講乜野厚此薄彼
我冇老屈佢
由頭到尾我都同意你講法呀
只係感受到你怨念好深
https://youtu.be/LVJSPIpH2IQ
其實W都係
L出完火神烈焰直接成隻熔咗型好多
聯邦軍偶像化計劃
可能你進度未見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞