[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(30)-值得紀念 30th post

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我個LIST擊墜數佢排第四
唔會比佢入三甲
哩句說話有冇聽左十年
我都expert
到底咩叫真實系
想請問下steam pc 版打緊嗰陣點出返首頁SL?
玩菁英如果玩0改0育成0parts
有啲版真係唔知點過

我玩菁英0改0育成

2x lv 打gridman 攞武器個2關要俾佢裝回sp同修理裝置自己一路回hp一路走先打得贏
我買開實體, 今次都買下載版.
Zero,三一皇帝,大志雷馬,翼神,伊迪安
冚宙鏟都似
0改機打菁英,卒仔打佢會100%命中再一嘢打爆嘅就係真實系
唔會等同手掣 L R option嘅3個掣一齊㩒?
4野先打爆ge就係超級系
same, 見30周年,特登唔買實體,預購數位full pay冇特價冇得賣
我手掣keyboard 試過好多都唔得
返去再試下先
我係直接alt+F4重開game
玩菁英0改係咪唔洗出真實係
部份關我用寶少打卒命中係55波
不過總有高手話易嘅
咁唔知啦,我NS
我依然出到達巴、阿寶、日立出同艾爾
冇左阿桂,就主要靠戰艦加成
今集最緊要應該係aos,我玩菁英0改機(除咗電磁俠拎新招),只要開咗艦個指揮範圍20%hp & en回復,其實已經唔太難,真實系最多用有不屈嗰幾個掛個不屈回避
最上一次踢走原配機師比其他人爭住揸嘅機係咪報喪
Z3個個NT都輪流揸
BX冇人爭先比番利迪揸
0 parts只可以靠屈lvl
初始精神20同50已經差好遠
今集帝皇都唔勁?
企喺戰艦指揮範圍內
每turn掛集中 攪亂
地形適性S
底力 NT之類技能
今集迴避率係加晒咁多先有以前咁高
係頭幾關難啲,一定要有人傍住援防

依家機戰喺敵人phase都可以開SP,根本0意外
暫時死得最多喺丫寶同正樹,成日俾啲10幾%打中死
我仲係中盤,所以未算
我想問下 個D關卡戰力 關唔關個難度先
我玩困難打到有馬沙D關卡都仲係得C.............. 係咪因為我唔係揀青英
講到豹馬,如果改左機,今集電磁俠有決心、勇氣、擾亂同可P坦克車地圖砲,真係幾好玩
只係參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞