[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(30)-值得紀念 30th post

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
睇佢個og展,w部飛機仔放左落主角群到,都大機會
唔計手機game主角要谷,其他都係人氣色
製造仇恨既起源唔係我
我只係老實講出我內心既感想
愈接觸得呢個系列多 識得愈多
就愈明白佢個種不知所謂
版權作我鍾意 原創既(你地實知我特別指邊樣)我又鍾意
偏偏條死仆街就兩樣都同我囉黎打飛機
而且我自問已經忍到佢話冇整og先發作
搞一大輪野 打咁耐飛機但得個吉
自己鍾意既野咁樣比人獻祭 但下場就係咁
佢出之前我都繼續咬
隔離武藏巴一早就頂唔緊瘋狂狙擊
關關入場都係開零件全體應援+全體祝福

依家ZERO再臨都未打 最高lv駕駛員成79lv
我仲有上高登個時都留意到
但冇上就冇望過了
其實好正路 會接受到咁樣比人墊腳
一早知佢地根本唔係個套野既fans
但明明又要覺得打飛機冇問題
咁點解og會搞成咁
課下金比佢繼續意淫繼續囉其他原創黎抬轎囉
但又得把口
我諗緊如果蘭迪斯裝8000流 援攻升爆
之後淨係丟隻GGGG上去扑 裝晒+攻PARTS 冇EN就補給
後面就係咁補SP俾三葉 決心 > 行動回復
應該都幾撚癲淨係推3隻機上去就就可以滅一隻BOSS

唔改得GGGG佢一隻>8000攻 (入手果陣已經一定會送你2改)
艦長150氣力又送一次
Shit我玩到第7第8關先有派遣任
5個M合體變番L 咁樣理解
而家努力緊向住全駕駛員Lv99上皇牌邁進
岩岩打完魔法騎士boss,215關
派遣同DBD
Shit我玩到第7第8關先知有派遣任
個真男拖鳩到耐唔耐就出個黑影出黎吊你胃口但就係死都唔正式出俾你
家陣搞到呢個地步係抵死
我都諗咗一陣

之後 我心諗中國人 下秒我就接受咗

去死吧
十億非洲 vs 一億強國?
原來係咁,無為意佢本身係L
笑左
根本愈黎愈多人都知佢做法有問題
由廿年前已經有證據睇到佢自high 厚此薄彼
得番d戇鳩去怪人唔幫襯
bandai靠呢班得把口既大財主同寺田就仆街
好似有得儲埋一次過拎
我有時幾關懶得拎, 出返去地圖搵遺跡會見到好多感嘆號
今集level真係跳升得好快
每過一關雜魚就升兩個level,救完第二次鳳凰啲雜魚已經80lvl,一打死個失敗作就升到87
主角仲未換新機可能已經99
仲有小說版嘅最強護身符

貼下早見下下火
好事啊,人地d SLG都盡快升爆lv,跟住用唔同角色Build黎發掘唔同玩法。以前正常爆機玩都升唔爆,但係setting又有99lv根本冇意思。

換個角度,全部角色+敵役30lv封頂都ok啦,反正升上去都數據
摩牙
點解我玩到中段, 牙王凱號得番戒道, 天海護唔見左人, 之後會唔會兩個人一齊揸番??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞