[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #834

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
瞓咗冇睇 谷川去咗邊
瞓咗
同你講你唔係夸粉一樣咁有說服力
飛機係ban左炸彈先出
打中kog好過
飛機多招w拎黎抗壓
cryin最終兵器可能係ire/annie打鬥士
咁我寧願你話我rng fans好過我夸粉
t1今屈最overrate 聽日俾hle3比0

垃圾隊係b組打埋啲dfm 100t刷分
Cryin雖然廢 但佢有個優點就係知道自己廢同個作用係邊到
Doinb就食哂成隊資源覺得自己可以carry
件icon就覺得自己好勁一直都想make play 兩條友都唔知自己個位擺係邊
識野
計我話聽日廢根唔廢
3:1 t1
主要係操肥係中路打出差距
cryin唔會拎ire
100%
等於佢ranking成日玩sylas
打強隊佢從來唔敢pick
個1多咗啦 有廢老都想偷一場
Hle聽日要贏t1首先要Morgan唔好比人單殺 deft狀態返返regionals 唔好突然暴斃 chovy要壓住faker爆氣carry keria同oner要雙雙送頭
滿足以上條件先有機會贏到t1 而呢四個條件同時出現既機率應該得0.1%左右

比d信心我牙喊
話哂打dk拎過黑人
不過都比佢試左場lb
咁撚大優勢自己送哂
係抵死既
C9贏左佢就會上水
edg打rng就上返黎,lpl贏硬
吹大到 打啲100t dfm edg令到你咁有自信

人地hle要打pcs王者 msi王者 lec王者 最尾輸運先冇第seed 2 t1打埋啲垃圾就收皮 係0.1資格賽就唔會2:3
我覺得meta英基本就定哂係個幾隻
後面賽事有新野玩都係打counter
壓下showmaker有咩值得吹奏
唔講以為壓faker
cryin打機太過唔嚴謹
請不要為燈而燈
某啲風扇駛唔駛今日就已經出盡力燈
認真分析 聽日咪知 t1 fanboy笑埋今晚冇得笑
cryin打機太過唔嚴謹
你識d野
打edg 5場4場都可能係galio波女
睇edg會唔會上路崩 想ban上路 試下放tf
Group stage deft已經唔係regional咁狀態大勇
Cryin 冇tf 究竟仲有啲咩可以攞到出嚟
不過好彩佢知道自己垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞