[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #834

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Untara
Thal
Pirean
Clozer
廢左既bang同去過jg位個wolf

S8個陣廢到
但好似冇嘈過要離隊
Thal咁勁 尊重啦

等緊賭硬幣退休
唔到佢選 大陸個主場仲搞唔搞得起都問題
Q: How much can you tell us about scrims?
T1 stardust: The purpose of scrims is to exchange data but if we win all of our games playing any champion, for instance, it's hard to gain anything from it. Furthermore, due to the severe skill and meta gap, aside from a couple of teams, scrims are virtually meaningless. Rather than analyzing the results of scrims, we must prepare in other ways like image-training and draft planning.
T1訓練賽又無敵
《我的奮鬥》Faker
希望拎埋今年到時佢退休又好點都好
係咪以為玩到發發聲就好勁
過左hle先
severe skill and meta gap
但依家lck 3隊同區
連自己人都唔再同你練
skt 為咗佢s7 同s9 兩次砌宇宙隊
係咪同左FPX 練?
睇嚟屠完LpL就無同LPL練
做咩啲大陸仔咁憎mad
係咁叫dk打爆mad
得罪佢啲咩
廢老khan 定廢老faker 拎好
ln 支?
khan
smk: 我輩義不容辭
嗰下tp真係好傷
而且ad有閃有heal,一定可以捱幾秒
Talon jg缺點就係snowball唔到中後期就變廢人
佢自己搞亂咗個節奏就自己食返
佢第一次係藍bluff位比人殺都on9
成個地圖黑哂佢走去消眼
想Faker拎
但連HLE都未必食到
仲點會擋到DK
根本river就唔應該玩刺客jg
佢lee sin又係好撚雷
玩poppy trundle咪幾好
唔知佢識唔識玩
捱係捱到 反殺唔到
可以睇番上面psg打hle個場
cyo都係馬後砲垃圾 嬴左就吹奏 輸就係錯
打hle比人越 遲交tp 比人打3個技能出黎 最後嬴左
cyo:塔隆帶傳送是為了破解套路 開局戰術完美破解
第2場 打rng比人越 早交tp 只係輸左1招tp 最後輸左
cyo:這麼急著傳幹麻 很虧
李星之前關鍵團戰係草到行出黎踢隻燼出黎carry團戰
咁都雷?
屌你真係當t1廢咩
以lck final黎睇 下限可以同HLE差唔多
river隻老人李星都有吹捧
淨係得嗰下炸喎
成個比賽佢隻lee sin算係最廢嗰隻
賽評都叫佢唔好玩
呢個係選手本身廢嘅個別例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞