[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #834

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
你認錯人 果啲論點唔關我事
單就tp我唔覺得river需要咁早囉
有問題再講
上一場佢River 都係tp下但柒在送頭 同一樣情況柒2次
慢慢死撐啦
唔係話你 話緊上面
牙河用自己tp 去停左呢個夾
其實上路都經常發生 2包1/3包1 中路先傳
係就係中路蝕個tp 但保證上路唔會崩
tp timing得2種 一係人地動手之前 一係動手個刻
遲幾秒 我覺得無咩分別 未郁手見到tp都係會走
上面同你分析曬俾你聽點解太早T都俾你話層次低
係嘅你層次高我咁多 睇唔明都正常
牙deft生涯最後三場
呢個真
Showmaker要有咩成就先超越到faker地位
4冠?
3連冠/4冠
人品同勝場應該都必要
T1好似試過LCK全勝
早過faker出世

歷史地位唔係得冠軍可以衡量 smk同faker調轉都係咁話
保唔係問題 都要講效率
個人認為下路2lv 4招係到 唔係troll game都換到隻
我直頭覺得唔t都得 畢竟talon食節奏
就算要t 都要等對手入場先 咁樣拎返個頭talon先可以唔跌節奏
我話層次低係 全世界都支持 反對論點既人低ranking 呢d
https://www.youtube.com/watch?v=MaHKoZTzQVk#t=192m15s
差唔多情況 牙河交遲幾秒tp
u記成功交閃 貓交虛弱 無死
我唔計牙河送
呢個支援都輸下路2招技 jg1個tp hle咩都無交
好明顯2~3lv貓塔龍作戰能力係好低 3lv塔龍加隻貓會比2lv打番轉頭
重有rng j4滿血3lv>willer 2lv半血
打rng個波早交 最多蝕1個jg tp
講明先 smk換區再拎冠都收皮
Faker仲有一點屈機係終身SKT
一直SKT真係有啲屈機
就算比賽輸咗都冇諗住走
其他隊友都換哂佢仲堅持喺度
真係冇幾多人做到

芝麻小狗都俾人話三姓家奴
Faker值得尊重
Untara
Thal
Pirean
Clozer
廢左既bang同去過jg位個wolf

S8個陣廢到
但好似冇嘈過要離隊
佢話自己S4廢果陣SKT都冇放棄佢
所以佢都唔會離開SKT
坐板凳果陣都淨係諗緊點樣tune返啲狀態
GOAT respect

利申: DK & Showmaker fans
年年呢個post 都有人叫佢廢老,早d退落黎
淨係呢份影響力都唔係個個有
有貓 1lv團唔打得
自己要升3 一定係上面野區開始
河神諗到帶tp支援 中上可以唔洗交 舒服d
第一場試左遲交tp 作戰能力低 拎唔到著數
第二場早交tp 蝕1個tp
三連冠即刻超越
國際賽title > 所有成就
S3意氣風發 打game5仲可以笑住
S4迷失
S5-6 comeback king
S7喊
S8低潮
S9 無奈
S10 再低潮

如果今年champ到拍戲都得
一般人經歷完s7嗰鑊應該直接跌watt
S7再S8 直接退休都唔奇
Thal咁勁 專重啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞