[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #834

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
遲多一兩秒都得啦 人地j4仲係草入面就t
所以個個都話tp早左
前期英係前期打黎打去
堆後期英就一直捱打 發唔到育

好彩就拖到後期比前期養肥咗嘅刺客秒
唔好彩就未去到後期場game已經打完
何況而家7成ad英都要去到大後期齊6件裝先有carry能力真係打條撚
職業損手計經驗值咁基本嘅野都比你講到唔識咁我無野講
唔好死撐啦,全世界都話佢太早t
正確tp時機應該係敵方陷入no return point先tp去最大化佢地損失
而家佢地輕鬆回頭就明顯唔係
早TP輸 遲TP都係輸
早TP叫做勤退 遲TP有可能你AD 秒死
你加住隻貓就算收到SUP 都係望住人推線 AD輸2波兵
姐係崩左
好想保u記 點知搞爆自己
之後仲有波j4 係下路等gank tf 開大飛下
river 諗住係下路反gank
點知企得係一塔太後比j4 tf 係兩座塔中間捉死左
你遲t
j4直接eq有咩分別 jhin yummi 1lv有留人?
最多咪j4扣300血(塔+你a幾下) 之後走
對面3個集火ez一個
你下路唔死 打殘咗都對唔到線
識唔識睇比賽

錯哂focus 仲俾膠
佢傻仔以為人地唔會捉佢
以為人地唔知佢係後面
tf 有中仲企中間冇塔保
勸到自己成場爆曬炸
之後仲有波j4 係下路等gank tf 開大飛下
river 諗住係下路反gank
點知企得係一塔太後比j4 tf 係兩座塔中間捉死左
佢傻仔以為人地唔會捉佢
以為人地唔知佢係後面
tf 有大仲企中間冇塔保
係2lv
tp得好 可以2換2或者 1換2 ad係死硬 但係talon有優勢 野區又唔會爆 前期做嘢易好多 還掂u記成場都係輸緊

點會輸
你個推論前提係psg冇技未岩
齊4招 遲啲tp實換到隻啦咁樣dive
想知話t得啱個啲咩ranking
jhin 1? 定係“1”係外星語言其實解二
強國13億人口投票RNG奪冠我建議8強都唔好打
人人都知可以拎AD賣一賣再T 自己一定唔會蝕
問題係RIVER衡量係保下路>自己收割
我覺得就算RIVER收2頭 U記崩
結果都係比RNG野區玩死
成班唔識計經驗值?
返去睇replay啦 tp同一時間2lv左
仲咩外星語言 唔好出嚟賣笑啦
我覺得T得唔好
利申:flex白金
其實前期一定係jg>ad 要犧牲都係犧牲ad節奏(jhin vs talon唔洗解釋啦嘛…)
再嚟就係tp時機問題 冇人知遲啲t會發生咩 可能爆嘅係Gala都唔定 呢到唔深入講
最後river呢場唔止呢個2lv tp問題比人屌
你話犧牲ad>jg 都可以討論
咩全世界都話岩
你自己咩ranking
呢d討論層次低到
韓服菁英第一嬴 好唔好
其實砲車線入塔 要比人zone out幾多先2lv唔到
根本唔洗u記講 river望下兵線都知唔洗急
明顯係心態問題 令佢失去判斷
拎Aphelios後期齊裝都係比Kennen入場秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞