[Howay The Lads] We are so rich 鈕卡素新時代(43)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
踢到咁根本成個coach team 都有問題
成隊包括球員都有問題啦

但好正常,之前老闆咁樣
Agree, 起碼進攻有form
我哋次次打般茅都係俾佢哋撳住屌, 係負碌先贏到

其實嗰年如果唔係維拉因為門線系統壞撚咗得益既話, 般茅都唔洗降班
所以咪唔明點解覺得jones 係好d, 咁樣一樣係抹殺咗其他人嘅功勞, 包括條廢老士
點解咁講? 係因為好明顯鍾斯黎左, 頭左幾場係有轉變, 包括場上指揮等, 不過唔知係咪功高蓋主, 之後開始鍾斯都冇之前咁活躍, 咁可能權力問題, 但好明顯睇得出班球員係支持鍾斯多過肥布 (可能得希頓唔覺得)
And according to 90min, Newcastle want one of Eddie Howe, Paulo Fonseca and Lucien Favre to take over the club to enhance their Premier League status.

Eddie Howe
Paulo Fonseca
Lucien Favre
3揀1, 你地想要邊個?
佢d死球處理睇到我o咗

有球入我地既波,係角球到猜幾腳成個禁區頂空曬任佢射
公道d講鐘斯一來進攻立場左好左,鐘斯來之前進攻差一班至少,好似師兄講佢唔勁英格蘭就唔會帶埋佢去歐國杯

佢第一場愛華頓係咁提場成班好sharp 醒,不過係布仔忌才第二場就唔俾佢提場

加上今季明顯係防守問題係最大啦,而布仔好多次強調鐘斯只係教進攻,而布仔自己教防守。同埋布仔係head coach 所有訓練都歸佢管,落場出咩換咩人都係布仔決定而唔係鐘斯
所以我唔認為有屌錯,反而我好懷疑師兄你係布魯士打手wo,係咁幫佢兜,好似果班盲捧的「球評家」
Jones 應該係未夠班做領隊住既

不過暫代夠做la.....
擺明就係肥布壓住鐘斯,第一場愛華頓唔睇開我地會以為鐘斯先係教練
點解咁講? 係因為好明顯鍾斯黎左, 頭左幾場係有轉變, 包括場上指揮等, 不過唔知係咪功高蓋主, 之後開始鍾斯都冇之前咁活躍, 咁可能權力問題, 但好明顯睇得出班球員係支持鍾斯多過肥布 (可能得希頓唔覺得)
擺明就係肥布壓住鐘斯,第一場愛華頓唔睇開我地會以為鐘斯先係領隊
布魯士都會有打手咩我一開頭已講過jones 唔啱做領隊, 我完全唔覺得佢做教練有問題, 我係反緊d 巴打話比佢做領隊姐
其實佢地唔係想鍾斯做領隊
只係想肥布快D被炒
如果起未搵到新領隊前
佢地(包括我)寧願比鍾斯帶住一兩場先
都好過繼續比肥布帶
我斷估Jone 唔會係肥布面前教防守
收到風今日都係Day off
大家可以再等下
佢地好似成日都dayoff
咁可能係我誤會左巴打,sorry
不過英國果邊一向多布仔打手,一係就係俾佢教過的(早排果位維拉明宿),一係就係d差唔多年紀的球評家(多數又係教波教唔掂的)係度洗地話咩咁少錢教到咁算合格
(唔評論其實布仔net spend 左一億 同埋有幾隊英超隊仲窮過我地都打得有form)

情況就同成班曼聯名宿仲保緊so b

不過我都同意未搵到領隊不如俾jones代領幾場,反正防守都爛不如俾jones以攻代守搏下
又dayoff 就黎業餘都練得多過佢地
睇電視直播睇到咁多野
得match day同day off
快D攪掂新教練啦,今個星期對水晶宮要攞3分,再輸真係仆街呀
我係隊長呀,有咩係唔知?
條25希頓就真係護布軍啦
咁Hayden 鳩衝上去係Jones叫定布老屎叫
我唔理 總之快啲換
之後換撚走成條垃圾後防
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞