[Howay The Lads] We are so rich 鈕卡素新時代(43)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Bruce Out!!
同埋麻煩換晒整條後防線!!
請在此post繼續討論
“I’ll crack on, the best I can, until I hear otherwise,” @NUFC boss Steve Bruce, post-match.

我屌你老母, 佢已經超越咗柏祖10個身位成為最撚乞人憎既領隊
好想知呢班球員平時練波練啲乜
其實人腳同肥賓果時差唔多
進攻球員仲多咗人用
但成績同踢法差咗好多!
完全顯示到領隊嘅重要性!
完全跟唔上時代嘅戰術,加埋啲球員回塘,少少逼搶都做唔到
條中場完全係freestyle咁
Hayden成日無啦啦衝上去做Overlap唔知做乜撚嘢, 次次俾人打反擊都唔知佢去咗邊
Wilock同大長工場場都好似唔知自己要做乜咁
人哋一個one two已經可以過哂, 加埋班垃圾後防 想唔輸都難
Carver, McClaren, Joke Kinnear : am i joke to you
仲有桑拿士
我覺得肥布最乞人憎係成日話自己係紐迷, 一日到黑話人Abuse佢
加埋佢人脈廣, 日日搵佢啲Pundit朋友吹奏自己
桑拿士最仆街喎,當年卜比sir個豪華陣容都俾佢搞散

卡華對佢無希望啦
艾邦拉荷我真係懷疑收咗布魯士錢
舒維踢咗十年以上職業足球都仲犯埋d咁低級既錯誤

防中真係一定要買,尋晚now果條友都唔止講咗一次

對面進攻球員好多時都可以直接面對中堅

一對中場作為防守第一度屏障真係影都無

洛哥係有料,唔係勁但理論上應該夠用,但今季踢到成個傻仔咁
事實證明要贏波真係唔可以剩係靠士氣

如果剩係靠士氣乜野戰術都唔講早幾年卡迪夫城一早護級成功

唔換領隊真係睇唔到有贏波既可能
睇返維基,原來肥布對艾邦拉荷都有知遇之恩,將佢係雪櫃拎返出黎
佢係職業生涯尾期其實已經回曬塘

所以佢先揀係維拉掛靴做1 club man

事實係佢專揀垃圾黎用

維拉時代有Elmohamady
錫周三就借我地既lazaar同murphy用

再遠少少就巴布爾

真係唔撚明乜野睇人眼光
屌你老母 都比你教埋1000場啦 仲唔撚躝
左右兩閘,雙中堅,防守中場,呢啲位要執好先有機會救返隊波
中場需要分工清晰,防守就防守,分波就分波,布狗玩到長工同希頓一時防守一時進攻,搞亂晒中場,最理想係要買埋一個分波、控制節奏嘅中場中,光頭同長工踢呢個位都做得唔好
有8M收返,好快撚D走啦
狼隊Neves應該係一個realistic買得到既目標
咁大諗頭?
Bruce out得未?
費沙出黎打8號位
中場分工唔清晰係最敗筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞