[Howay The Lads] We are so rich 鈕卡素新時代(43)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
如果打532就唔好再出費沙同列治啦
完全唔明出費沙打8號位係咩意思
點解唔打返4312,鍾斯剛黎個陣打呢個陣,呀朗做1號位,好好j
買左閘仲緊要過中堅,左邊真是慘不忍睹
無防中無逼搶係等死
防中唔買人解決唔到
但逼搶係領隊可以部署到
契媽咪再諗搵世界級領隊啦, 根本吸引唔到呢d領隊嚟

拿拿臨搵farve 或者方辛加 呢d 搞返好個form 先好過啦
真 明白點解冇名教頭肯黎 因為實在太爛 半季都難救
咁樣更加覺得肥賓痴線 當日剩十場都教 落英冠都繼續教
肥賓最熟現有球員
拿拿臨用錢掉到佢過黎
佢應該可以用最短時間執返好隊波
但肥賓好似講到話堅決唔過黎
處境唔同,當初係請佢返嚟做嘢
而家明知得幾場貨仔,話唔定新領隊嚟到會炒埋自己,又點會搞咁多嘢
快手搵Eddie Howe頂住先啦
喺英超成功過 紐又有幾個般矛舊將
都失敗過
howe 同fraser, 威爾遜都反哂面
試farve 同方辛加好過
所以我想佢輸多兩場等拖肥炒佢
同wilson就好似無反面

費沙就真係
佢輸多兩場我地呢邊又輸多兩場

到時就真係肥賓黎都無用
其實唔應該諗教緊第二隊既教練啦 咁樣季中走好影響reputation 紐又唔會永遠用同一個教練 人地第時點揾工
Paulo Fonseca, among the favourites for the Newcastle job, could find himself back in the frame for Tottenham should they wield the axe and sack Nuno Espírito Santo [Mirror] #NUFC

so b玩爛咗件玩具
鏡報,聽下就算
點呀 沙地佬請到人未
頭先now講波佬話紐記每場波都踢得唔差
只係唔知點解每次都贏唔到
17位有10分喇
咁都關肥布事
不如話鍾斯無料到會唔會實在啲
而家進攻仲差
今季最衰係頭場
槌仔兩次追和到反cup
成隊啲士氣一下就散咗
之後都係啲開波虛火 中後段永遠無體力無士氣
呢兩場睇Fraser 知點解肥布唔出佢正選
列斯聯都起機
Graeme Jones is also expected to take charge of the team against Brighton next weekend.

依家似比鍾斯帶埋對白禮頓
之後有國際賽先搞新領隊

同埋,紐奴傳被炒,熱刺想搵方辛加
搞到依家新領隊最熱門變咗馬天尼斯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞