[Howay The Lads] We are so rich 鈕卡素新時代(43)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
都係樂觀左,Norwich 我估頂盡都係和

紐記對包尾既戰績唔係輸就和
呢兩場asm無乜態就無人識踢波

其實個情況係同布魯士果期一鳩樣

呢兩場炒唔炒布魯士我諗都係一樣

炒布魯士然後搵佢班下屬領軍=換湯唔換藥
唔係樂觀,而係睇返李城同西布朗個護級紀錄半季最低分最後成功護都要1月有13分,10分都冇可以英冠見
你見換人換晒三個中場就知咩事
完全做唔到賽前安排
9 場都仲未贏到1 場
聖誕節都就到喇
d 分工企位應該諗得好ideal, 但班友其實真係癈,cover 唔到,同實行唔到

e.g. 當左Hayden 係 Kante ....如果有Cabaye 同TOT 就應該好成功
不嬲都話肥布都係紙板黎,炒佢同唔炒佢對戰術係完全冇分別
仲cabaye tiote?都差唔多成十年前

其實而家中場咁既情況我寧願出舒維,有佢起碼叫有牌派下
我就唔覺得個陣容會贏唔到波
只要執行到戰術
都可以執到d贏波
其實不嬲都係Jones帶緊隊
你知我知單眼佬都知
今日唯一有得笑就係前青訓S. Ferguson同Barlaser協助洛達咸大炒新特蘭5比1
睇咗兩場跟本完全無分別
講到口臭,一日出Clark一日都唔洗旨意贏波
降落英冠 重新埋班啦
之前唔係好多巴打話jones 值得一個機會咁快轉哂口風
因為已經比咗機會佢
但發覺係無料
講到jones 嚟咗進攻好咗好多, 呢2場比佢揸莊咪又係一鳩樣進攻無套路

今晚輸一球成隊繼續塞喺自己後半場, 英超d 中下遊依家對強隊都唔會咁踢
駁唔到
宜家唔係講佢有冇料,而係明知d tactics 不嬲都係佢諗

望係望換左班主同肥布走左班友d 士氣好d 同勤力d,點知得第一場既10分鐘就打回原型
人地和利物浦贏李斯特城,我哋點贏
人地排得仲前過拖肥李城熱狗
我意思係要咁既強度既人先有機串連到個波去前場,本來上季willock 都得既,宜家食左屎唔知佢守定攻咁
班球員係要搏表現留低,但一日未有新領隊上任,而家鍾斯擺明係頂更嘅就算有戰術都唔會有人肯跟,淨係自己踢自己
肥布條撚樣應該喺度諗

屌,而家咪一鳩樣
會唔會其實班球員真係得咁多料
質素係咁上下
但hea咗咁耐,要上返力都要時間
之前肥賓帶隊,中後場都係依班人
但果時防守力唔差,個個好有紀律性
不過球員依家就老咗幾歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞