[Howay The Lads] We are so rich 鈕卡素新時代(43)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
留graeme啦
依家傳得最接近嘅新領隊係Paulo Fonseca
Jones唔係布魯士幫的
搵左howe幫拖先
一定唔會啦
以為尋日就會炒
mutual先8m
唔mutual可能更多

咁突然
咁嘅人工點計8m出嚟
炒左
肥布:我仲有三場就教紐100場啦
邊個黎
Paulo Fonseca
葡萄牙
48歲
陣式:3-4-2-1
曾教:波圖、布拉加、薩克達、羅馬
榮譽:葡萄牙聯賽冠軍 1次、烏克藺聯賽冠軍3次
得勝率:53.03%
風格:流動性,邊路球員經常深入或移動到中心區域
以創造過載和利用空間
走咗就唔屌布了,呢兩年嚟的確佢由day 1就冇人支持過佢,最近更加孤立到全世界等睇佢幾時下台,所以走咗就唔再屌了,布蛇一路好走吧,曼聯或者會想搵名宿帶隊的
而家傳個啲都有各自套戰術
Farve >Fonseca > Howe
希望佢搵到美超另一隊教, 帶埋佢d 契仔去
Steve Bruce tells @LukeEdwardsTele: “It has been very, very tough. To never really be wanted, to feel that people wanted me to fail, to read people constantly saying I would fail, that I was useless, a fat waste of space, a tactically inept cabbage head or whatever. From day 1.”

契仔反而可以留一留貨,萬一真係比人ban贊助可以販賣呢班契仔去阿拉伯
有邊句講錯je
絕對支持佢教過第二隊英超爭少隊
果時好多佢既朋友,包括老舒,都勸過佢唔好做呢個位

佢自己選擇咗做,即係代表佢選擇咗企係肥佬前面幫佢擋箭

比人屌到仆街可以怪邊個?
真心好想佢教曼聯
在位嗰陣抵屌啦,走咗就無謂打落水狗,衰極都叫頂到兩季護級成功
佢份帛金咁豐厚,被人屌下有無所謂,光榮退休啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞