[Howay The Lads] We are so rich 鈕卡素新時代(43)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Steve Bruce admitted that defensive issues had been going for a 'while now' but no improvement looks likely

點解咁多人死唔見佢死
仲未炒既?
連美斯會俾人恥笑
Daily Mail:

Newcastle captain Jamaal Lascelles & team-mate Isaac Hayden pulled apart by staff during post-match bust-up as Steve Bruce reign descends into anarchy.

Sources say players want new owners to intervene now & change manager as tensions rise.

反了反了
Cheick Tiote son and wife visited SJP yesterday.

What a picture.

R.I.P Tiote ⚫⚪
除左落場嗰班,嗰日基本上所有野都好美好
唔知佢仔仔會唔會之後去紐踢波
一早訓醒仲未炒
仲要拖幾耐
炒左先,再慢慢揀領隊得唔得
真係唔明有咩好等
就算未有新領隊都可以炒咗肥布先
最多比鍾斯帶住先
希頓係咪想護肥布xx
因為肥布比佢自由發揮
肥賓個陣限制佢,所以成日話要離隊
佢都係專注返防守啦,係成日谷到上去但冇效
做咩無啦啦傳朗尼黎教
又係肥布頭號敵人Craig Hope獨家猛料
季初同哂朋友講長追下一隊入球
唔知上咗樓未?
就係佢走左上去,後防先咁大壓力,
唔打佢唔叫隊長啦
肥賓果陣好似係家庭問題
唔會係朗尼啦屌
布魯士係英冠教波仲勁過朗尼

炒個布魯士換朗尼即係換個仲廢既
話要去倫敦住啊嘛
咁肥布教就冇家庭問題? 好似仲續埋長約
呢d level 既球員都咁講,想像唔到大球星嗰d 點會黎

尤其是大球星d 明星老婆/女友,除非想修心養性啦
咪傻啦,擺明個陣唔妥肥賓先扭計話要走
佢真係對自己進攻能力好有信心
咁事實肥賓man management係無布魯士咁好
契媽講明要星級領隊,唔好當沙地係笑話啦

我信佢地係想搵大牌嘅,有錢佬做生意唔會咁快拍版

唔等都等左咁耐,我信錢係可以解決所有問題
除咗conte 同愛美麗有邊個係星級
同埋傳緊係howe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞