[Howay The Lads] We are so rich 鈕卡素新時代(43)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
真唔真 未官宣當流料
維拉搵方蛇啦,我地要愛蛇就ok
肥賓今年拖肥教得好差,死攬朗當被喪屌。維拉甸史密夫明明上年教得好好, 但最近超頹
隊隊都玩尻方蛇
人哋熱刺一炒就搵到人
沙地佬做野咁慢點搞呀
eve 之前幾場卡華利雲同李察李臣傷晒先逼住佢..
同埋後防場場自爆
都話熱刺個總監同干地係祖係舊同事囉
黑貓又比人炒
愛美麗仲帶緊維拉里爾,歐聯又win波
NUFC update: Unai Emery has told owners he wants job. Details being finalised tonight/tomorrow. Hope is he can meet players Thurs & training will be put back to PM if necessary. Chance could run beyond wknd but expectation he’ll be at Brighton. £6m buyout. Staveley has led search
仲有尼斯個GOUIRI, 佢撚勁
愛sir 正式同傳媒講會同球會傾
Guillem Balague呢隻食屎狗嚟, 呢排係咁狙擊紐記
未有formal offer係人都話無興趣啦

信契媽會給妞記最好的
尋晚又入波啦, 如果真係愛美麗黎, 帶丹祖馬過黎, 一定無衰, 24歲, 唔傷都一定會勁落去, 好少見到有球員過波,單對單係咁有信心

等下先啦,球會間都未傾
愛蛇而家英文都幾好
快極都要星期五先搞掂,就算真係搵得成佢對白禮頓果場都好大機會只係座上客
最正係人地主席話無法阻止愛sir 走
如果比足錢
錢我地大把
一個月前完全想像唔到我哋會講呢句
因為佢有個條款,比夠錢就走得,
佢算係咁啦, 盡量幫球會係歐聯拎夠分先走人
Colleagues in Spain have been briefed by Villarreal that Unai Emery held positive meetings with the La Liga club late into last night and stated he wanted to stay with them. Newcastle yet to react this morning. As ever it’s ongoing #nufc

愛蛇應該唔嚟了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞