[Howay The Lads] We are so rich 鈕卡素新時代(43)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
謝四定林伯?
比我就要謝四, 買曬格流D人過黎都好呀
咁我大膽D: Kessie, Renato Sanches
再唔係買返ajax三寶
VDB, FDJ, Ziyech
前: 基艾沙
中:KP, 古天樂
後:任何4件
龍: dollars
呢幾個位已經五個人,近半隊波
呢啲護到級, 夏天先好諗
唔買呢啲半季點追37分
今季唔好諗得太美好
中游為目標比較實際
睇d source都係估計1月筆直唔多過1億,最少50m
再睇埋老細都話要投資基礎設施,咁睇我覺得1月真係可能得6、70m
最重要其實東北地區工業城市冇咩條件拉到1線球星同你護級,除非係古天奴呢類接近走投無路
最近嘅大都會都要坐1-2個鐘車北上蘇格蘭Glasgow/Edinburgh ,呢點真係好難搞
防守可以,進攻就真係唔好預佢有咩大貢獻
英超防守最廢唔係浪得虛名
1億係分5年用
文基路係今場先唔知點解食咗屎咁姐前幾場都叫正常

Ritchie果個位我諗打返三中堅佢既防守問題就唔會放到咁大,尋日都唔係第一次講,守傳中有乜可能隻手咁樣擺

果5000萬一野轟落去中場中堅到算啦呢兩個位真係好攞命
屌布魯士個賠率熱到得返1.05都開唔出
蘇B好大威脅
呢個講到明唔炒…住喎
人工高就一定有偈傾啦,同埋紐卡素唔係都出名多bar同夜生活㗎咩?
Lm
莫講話倫敦,連曼市利市都比唔上
而且紐嘅天氣/球隊設施都特別差
是,根本班好多盲毛以為真是無限金錢,其實一月不會有很多錢。最好借人夏天找數最實際,希望借到雲碧克和藍斯
馬拉加個模式都值得參考,老細一嚟真係投資好左簽球星,但係幾年之後入完歐聯8強後,發現西甲玩法同Malaga個城市根本支撐唔住燒錢模式,最後一撤馬拉加就仆直,所以真係想急都急唔嚟的
之前睇靜鷹鷹講車路士直頭係東北開足球學校搶人
其實東北唔會無好球員,睇下你有無心去搵去留

卡域克就係一個例子
杜格利殊同古烈治
洗鬼卡域克咁遠
我地青訓踢係人地球會踢幾年都好值錢
傳尋日連美斯有黎睇波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞