[Howay The Lads] We are so rich 鈕卡素新時代(43)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
Sheffield 果制都係?我講緊搶佢返黎vs水晶宮搶白頭佬,人地又平又有亞軍
係時候贏啦,沙地無面架喇
對面韋拉教到到咁垃圾, 應該偷到雞
啱啱先和咗阿仙奴
打到阿狗差啲3分全失喎
唔出Zaha都作客和阿仙奴,主場對我哋唔係唔贏下話
阿狗垃圾唔計
星期六對水晶宮真係要贏,期望炒咗布,班球員會踢得醒神啲
作客喎大佬,對面仲要踢得ok,而家只係炒咗個領隊,班職球員全部一樣,真係哪兒來的自信

就算換咗個新領隊我都唔敢話即刻可以撥亂反正啦,更何況連新領隊都未上任
第一場新老闆面前應該醒晒神啦,咪又係咁
係諗住炒咗布會好啲
因為肥佬係之前同佢簽左每年自動續約一年 同埋加左解約金 明益佢
因為佢唔會炒佢
咁肥佬快啲買打吡羊,同肥布再續前緣啦
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
·
1h
Newcastle job. Talks will continue today between Paulo Fonseca and Magpies board - the agreement is getting closer on a long term contract. Not completed yet but negotiations ongoing. White circleBlack circle #NUFC

Fonseca prepared to accept if Newcastle board will give the ‘green light’.

Twitter見到呢張圖, 右上角係Fonseca帶既羅馬
應該係方辛加架啦~

我有fd係羅馬fans
佢話方辛加係好有戰略性
好多進攻同防守嘅模式
但唔係偏向進攻足球

不過佢有個缺點係同球員關係麻麻
有d話唔用佢就真係永遠唔用佢
佢起羅馬就係因為同球員關係唔好
再加上連輸4,5場就被炒了
尋晚羅馬又俾人大炒
摩佬過黎既暗黑兵法
羅馬正垃圾
佢尋晚出半力
不過輸咁多粒都係樣衰
摩佬回哂塘啦
我入羅馬fans 個post 10個9個都屌到方蛇仆街

話贏緊1:0仲狂攻
我都唔算太鍾意佢
佢係有好多戰術
但太複雜,唔係好多球員執行到
同埋我羅馬個fd話佢d調動十年如一日
人事關係又差
正選有半隊球員都傳同佢不和

三選一,我個人鍾意Eddie howe 多D
正啦

以前既紐都係有前冇後, 打死罷就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞