[罪大滔天] Sony Xperia 檢討區 (113) - 10月26新機發佈 | 白卡過主

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
1-2% 啦
10幾個鐘後掛
有冇人有無線充電座推介下,最好係個stand
買左隻Verbatim 15W但部1 iii隔住個原裝case又要就下位先叉到
有啲又要自家牌子先有1x W叉電
sony點解乜accessories都無
belkin 15W
bookmarkedthx
我睇文話鋰電池用到咁盡先充都傷電
其實post story邊個環節關emoji事乜大家咁care emoji咩樣
如果真係出到部7就好
大部份嘢照跟1, 主要淨係縮CPU, 類似S20 FE嘅概念
5係1嘅小尺寸版, 唔係想要嗰回事
我想要部再細d
上次sony將部a1相機收到勁密,結果勁有驚喜
唔知xperia今次學唔學到alpha
雖然都係大機會期望越高...
po story咪要用到emoji
唔好有期望

同埋公佈任何新機都唔知幾時開賣
我照用android
係卡通啲啫
手機碌連登嗰陣,有無話點解會入完一個post出返去嗰陣,會去咗最頂而唔係啱啱碌到個位
你連登有嘢set錯咗
google嗰啲都係咁,試咗chrome同brave都係,應該係手機有嘢set錯咗
我冇事
我用連登app highlight字撳google搜尋 好多時都係去google首頁 要試多一兩次先search到嘢
有冇人試過
好似係連登先會咁
仲有一個問題想請教下
人哋用tg share連登link俾我 我撳開之後 唔係喺連登app開個po出嚟 係成個tg變咗做連登
呢樣有冇得set 有d唔方便
係咪類似都係連登app開但上一頁變咗tg?
我本身已經開咗連登app
撳咗tg條link 個tg都會變做另一個連登app
recent app會有兩個連登 tg唔見咗 呢個偽連登上一頁先會有返tg
連登寫得差
係咁stack webview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞