[罪大滔天] Sony Xperia 檢討區 (113) - 10月26新機發佈 | 白卡過主

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
罪大有無公佈android 12時間表
通常11、12月先有
即係起碼都下年
我都覺得唔好整太多high end機會好啲
7系ultra大機搶下仲好

同埋都係嗰句,落多啲資源搞software好過
8系21:9
7系主流比例會唔會好啲?
個人冇所謂,反正20:9都係差少少
佢留番21:9旗艦比我就ok

但Ultra應該難用21:9
仲記得我同事係咁吹佢部V10係軍用防撞規格,點知佢啱啱過咗保養兩日後即死底板,我即刻話:真係軍用規格啵,軍用級時間掣呀嘛!好撚準時呀!過保即死呀!之後俾我恥笑足成年

當年肥旭呢件寶藥黨豬閪係高登水撚咗好多傻仔買LG,點知爆鑊死底板後,屍橫遍野,一片哀鴻,個撚個即刻當佢狗閪咁屌
條友仲係到架
G2 G Pro2個期ok嘅 開始多人用返先嚟玩焊接問題
仲要其實唔止手機 2014-2015嘅電視都有虛焊問題
https://youtu.be/Vz_AGCXrTy8
https://youtu.be/8sslythR5HE
佢打份工啫
你哋講完我search下佢高登啲事跡,佢之前喺呢度扮sony死忠做乜鳩,
本身對sony就好重偏見喺度引戰

收錢做嘢都正常,唔收錢但做到咁柒就真係智商有問題
可能現實生活冇人理 要刷存在感
所以話賤種似始終都係賤種,狗改不了食屎
佢嗰陣係高登柒撚到俾人起埋底貼埋佢相
佢做咗個 alpha 相機介面畀 21:9 嘅機,我又唔覺得佢會再做多個唔同比例嘅介面
係高登俾佢水撚咗買LG嗰班傻仔慘啲,死底板嘅死底板,未死底板嘅就要定期backup資料,驚即死無撚晒,用部手機都要用撚到心驚膽跳
個期三叔機冇得插SD card
G4 sell影相靚+手動mode 爭啲都買咗
點知搞搞下開始有災情就不了
我個用V10過保即死嘅同事佢又係起百老匯用平價買咗部聲稱用咗唔夠4百粒鐘嘅Display LG電視,佢用咗3年就死撚咗,應該又係虛焊問題
咁夠膽電視都買display
佢係嗰啲“聲稱”要搵到又平又抵用又靚電子產品嘅EPC廢老
LG係佢至愛
依家仲Google到個靚仔樣
係咪西裝自拍
建議 post 上嚟
唔好啦,起人底呢啲真係……
google高登肥旭咪有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞