[罪大滔天] Sony Xperia 檢討區 (113) - 10月26新機發佈 | 白卡過主

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
咩做咩

我覺得宣傳alpha夾硬夾部手機好funny啫
佢今次新機個connectivity有唔少upgrade
放埋xperia落嚟都合理

反而好似冇講到加咗uvc connection可以直接駁xperia做mon,
淨係講駁電腦做webcam

自家廠嘢梗係要放埋落去啦
BCN Ranking 公布10月11日至10月17日,通路熱銷前十大機款,依序為iPhone SE 64GB(SoftBank)、iPhone SE 64GB(au)、、iPhone SE 64GB(NTT docomo)、iPhone SE 128GB(NTT docomo)、iPhone 13 128GB(au)、iPhone 12 mini 64GB(au)、iPhone 13 128GB(SoftBank) 、iPhone 13 Pro 256GB(au)、、SONY Xperia Ace II SO-41B、iPhone 13 Pro 256GB(SoftBank)。

平吖嘛

台灣chip
日本真仔係好愛iPhone
應該仲核電過10iii
我諗啲人都係用嚟做平安機
屌,竟然呢部垃圾入到頭十,反而sharp堆sense無份
airdrop
btw冇部大機
部機都幾樣衰下
雖然我覺得apple ecosystem冇得輸
但都justify唔到咁一面倒嘅結果
竟然Samsung冇影,日本仔有性格
做界面
屌啦 第一日識sony
個app落android個自動適應比例咪得
佢地唔用 會比人歧視
10月11日至10月17日
Sony is done with tablet. Same applies to small phone.
即係點?
即係全都有啦?
係1 III本身開得過高啫
全都有嘅話會唔會冇IV
咁樣打自己都有
雖然這很Sony
點會得兩鏡
即係唔會再有tablet同compact
轉晒2粒潛望咪得
等俾人捉痛腳話玉華啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞