[罪大滔天] Sony Xperia 檢討區 (113) - 10月26新機發佈 | 白卡過主

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
xperia影日景真係冇咩投訴,啲相好好J
但如果壓縮率低返啲就好
xperia 自己個外部監視器app夾硬要駁uvc 係咪on9?駁自己sony相機都要加多條線
alpha機好似除咗zve10冇usb video output,
而呢部冇hdmi input,想直接駁HDMI請上Xperia Pro

一係等相機firmware update加uvc (probably not for a7/a7r我估),
一係駁隻手指capture card
本身個app係畀xperia pro
畢竟舊alpha都出咗好耐
未跟上係好正常
1iii好過1
LTE嘅話
5G就好食電了
你唔介意視覺效果60hz+4500電唔會差得去邊
5G唔好諗Smartone
4.5G只諗Smartone
其實我懷疑佢唔會update
zv系列佢定位當webcam先加uvc比你
試咗Imaging Edge Mobile未?
wireless㗎有delay
之前用iPhone嗰陣已經有用
1iii @ 60Hz路過
xperia 試多次?
同意 香港5g得啖笑
Sony 因損害中國尊嚴及洩露國家機密被罰 100 萬
https://lih.kg/2740677
係CMOS度加返佢價 填返呢一百萬人仔損失

我就唔信佢啲智能電話 航拍機唔使用SONY CMOS
呢單仲要罰錢真係CLS

又嚟
插咗charger但佢只係keep住咗個電量,叉唔到上去
有冇巴打都試過咁,要reboot先得
一百萬咋嘛?豪比佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞