[罪大滔天] Sony Xperia 檢討區 (113) - 10月26新機發佈 | 白卡過主

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
終於被逼較咗hide all sensitive information on lockscreen
仆佢個街我又較唔到咩先叫sensitive,hide晒又會hide埋啲唔sensitive嘅嘢,揀咗show本身冇事嘅,但係自從有conversation呢個濕鳩功能之後系統時不時自動幫我歸啲WhatsApp Signal message做conversation然後自動較做show all content on lockscreen,我同人講咩都畀人睇晒邊條友諗出哂conversation呢條屎橋
講起上嚟一開始冇得較hide sensitive information然後畀我剔走啲新聞app話唔sensitive就已經係戇鳩
sensitive係all
係啊所以咪想佢有啲sensitive有啲show就算,啲新聞app唔驚畀人睇到啦
但係我本身set好晒嘅嘢畀conversations搞亂晒點解要無啦啦變成show all content on lockscreen
1“ 點可能賣2萬
賣15000已經好極限
SONY有本事塞個全畫幅落部XPERIA
(支鏡參考MINOLTA TC-1)
2萬都有人買
係啊就係被逼咁樣熄咗佢
我真係建議要壓低過11K 如果唔係不如唔好出
等睇出12k
我覺得電話sensor越黎越大係趨勢,罪大如果肯做到呢步搞掂個畫質再加埋佢套對焦,photo pro介面其實都屈機,令到人地買電話想影相只會諗到罪大
Sharp AQUOS R6 定價都係¥115632
如果真係1”CMOS 又係得一個鏡頭
賣11000都好極限
EVS
sharp個1”冇技術可言
為大而大
諗起謝振中死全家巴打
果位巴打有情緒病, 最好唔好蝦佢
人哋正常過肥鼠旭多多聲
硬件都唔係滿分老實講
D垃圾對比r6黎講真係冇乜技術可言
好靚
繼續講啦 講多啲 唔好停呀柒頭
Sony Xperia (114) - Best Smartphone Camera? | 白卡過主
https://lih.kg/2748583
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞