[罪大滔天] Sony Xperia 檢討區 (113) - 10月26新機發佈 | 白卡過主

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
5iii台水更新咗10月版本嘅朋友幫幫手睇下仲有冇綠mon問題
香港sony點解D優惠萬年不變
乜佢地真係賣得出d機
我無囉
冇綠定冇解決
無綠啊
呢d而家仲有得買?
細鋪有
細鋪有分行細同水扮行細
搞清楚
我知
但係仲未決定到買邊部住
2019機/10系可避則避
避唔到就5仔 電力比較好
同埋2019冇an12
有冇邊間信譽好 或者黃店
1iii有更新未呀
11巴知唔知係咪再改善左發熱?
聲稱係
同埋綠moon問題
正呀
等左好耐
兒家得大陸有?
台灣都有了
今次真係宣傳得好勁
仲要好似好有信心咁
仲要咁神秘
我宜家屌定肥旭鳩up先
我部5iii一開始就無綠mon
Same here
shit
Sony Xperia 5 III 香港有價!256GB Xperia 1 III 10 月出新色,網友點揀?

https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4551/218949/1/

...

根據版主的收風情報指出,Sony Xperia 5 III 香港建議零售價會是 $7599,會於 10 月 26 日正式接受預訂,12 月 3 日正式開賣,而預訂會送 WF-XB700 無線耳機、第二年 Sony 原廠延長保養以及抗菌物料原廠手機套。而跟現時 Xperia 1 III 賣價作個比較,建議零售價 $9299,大舖即減 $300 賣 $8999,如果 Xperia 5 III 一出沒有減價,那就是相差 $1400 了。相差 $1400,還未計 Xperia 5 III 推出之後 Xperia 1 III 可能會再減價,你又會選擇 Xperia 5 III,還是 Xperia 1 III 呢?

對了,除了 Xperia 5 III 即將推出之外,據版主收到的消息指,10 月 29 日現有的 Xperia 1 III 256GB 版還會有新色推出,應該就是最近推出的「青川綠」(中國譯名是這樣,香港叫甚麼不知道,總之就是綠色吧),建議零售價一樣是 $9299,在 10 月 29 日至 11 月 30 日期間,購買新色 Xperi a 1 III 還會送 Momax One Plug 100W 四輸出 GaN 快速充電器、第二年 Sony 原廠保養以及抗菌物料原廠保護套。這隻新色大家又有沒有興趣呢?
EVS?
曲面CMOS?
1"?
10x 連續光學變焦?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞