《同居女孩》(完結篇)

296 回覆
102 Like 4 Dislike
「⋯⋯你咁直接⋯⋯我就分過兩次手,一次就係對方出軌,另一次就係同對方夾唔到。」

冇錯, 比樂文趙完鬆
咁快
【第五十三話 報復】

「今日我晏啲返屋企,你返去先啦。」放學後我同倩兒講,因為今日要同陳浩然打籃球(aka玩具波),所以我會遲啲返去。

「我做一陣功課就走,你有冇嘢想食,我買埋餸先返屋企。」

「隨便啦,你煮嘅我都會食。」

「咁你返嚟前send個message畀我啦。」倩兒講完就先行一步離開。

「行啦死仔!」陳浩然見我同倩兒傾完就過咗嚟搵我。

「行啦!」

落到球場,我哋幾個男仔分好隊之後就開始打3 on 3。順帶一題,我哋無人換咗體育衫,大家都係恤衫長褲加皮鞋咁打。

打咗一個鐘左右,倩兒就過嚟球場搵我。

「咁我返去先啦。」倩兒講。

「咁你小心啲啦,陣間見啦。」講完我就返去球場繼續打波,而倩兒就搖搖頭後離開校園。

好快,又有另一條女走過嚟球場。

「BB!」李樺突然從後攬住陳浩然,成對波貼晒上去。

「咩事呀B?我打緊波呀。」我屌,陳浩然因極噁心嘅聲線回應李樺。

「打幾耐呀?我想你陪我呀。」呢兩條友當我無到咁傳情。

「打多兩場就走㗎啦。」

「唔濟呀,我想同你行街呀!」李樺晃動著佢豐滿嘅上圍講。

「屌你老母,個個都有女嘅。」對面隊嘅一個肥仔不滿地講。

「B呀,打多一場得唔得呀?21分好快打完。」陳浩然無視肥仔繼續氹女。

「好啦,我坐埋一邊睇你打。」李樺講完就乖乖地坐埋一邊睇我哋打波。

「我打撚爆你哋班偽毒呀!」肥仔一臉怒氣咁講。

再次開波,肥仔再無認真打波,反而橫衝直撞,以撞低我同陳浩然為目標。

可惜嘅係我同陳浩然嘅機動力都唔差,兩三下散手就避開到肥仔嘅撞擊。

因為肥仔不斷走步,我同陳浩然嗰隊拎到同入咗好多個罰球之後就輕鬆贏咗呢場比賽。

「你好叻呀BB!」李樺見我哋打完波就衝出嚟攬住成身汗嘅陳浩然,應該真愛嚟。

「咁我走先啦,下次再打啦!」陳浩然講完就拖住李樺離開。

我用毛巾抹乾淨身上嘅汗同噴咗止汗劑之後就同肥仔佢哋告別再返屋企。

返屋企行到一半,我就見到係坑口轉出去將軍澳海傍嘅隧道內,倩兒畀幾個人圍住。

係臭雞一號同臭雞二號同埋三個我唔識嘅MK金毛飛仔。

大鑊。

【第五十三話 完】
push
男豬拖馬打柒班飛仔啦
推推
「咁過多排啱feel我就表白啦。」

又見到萬言巴
講故台周圍都係言仔
唔好NTR
男主:佢地可能聚下舊啫,我都係等一陣先出現啦🤔
都唔知有咩好等
男主單騎救女主 型到🤤
可能鳩到女都比人姦埋先出手
等運到
今日開始有萬聖節抽 但睇黎又要等最尾必中 但好似話緊接住梅露可 都係睇定d先
Ching 抽緊咩game 啊
錯頻sor
係咁嘅 即刻負皮🤬
【第五十四話 架樑】

「八婆!之前就係你打鳩我哋!」穿咗耳環、臍環同脷環、同染咗鬼妹金色頭髮嘅臭雞一號指著倩兒講。

「我哋今日帶埋班仔嚟覆桌!」紋身佔咗半臂嘅臭雞二號講。

兩隻臭雞都係白色背心加牛仔短褲,標準MK妹制服。

「我唔知你哋講乜,唔好阻住我返屋企。」左右手都拎住餸嘅倩兒打算直行直過,但係有個矮過倩兒嘅左斜陰金毛MK仔擋住倩兒嘅去路。

「我哋牛丸姐同響鈴妹嚟搵你嘅,你咁撚唔比面係咩意思呀!」左斜陰金毛MK仔拾頭望住倩兒講。

「咁急做咩呀,同我哋玩下啦。」另一個孭住Gucci護心袋嘅右斜陰金毛MK仔猥瑣地講。

「唔係咁開心呀。」金毛飛機頭MK仔都加把嘴。

「死開。」倩兒毫不退縮。

呢啲路都叫多人行,但係啲路人都對倩兒嘅狀況視而不見,生怕惹事上身。

「你好撚串喎!」臭雞一號講完想一巴打落倩兒到,但係倩兒喺佢出手之前就一個掃堂腿將對方擊倒。

「八婆!打鳩我哋牛丸仔!」MK仔們見倩兒郁咗手,就想出手打倩兒。

飛機頭MK仔伸手捉住倩兒膊頭,但係倩兒靈巧咁向後閃身避開。右斜陰金毛MK仔從後揮拳打向倩兒,倩兒放低左右手嘅膠袋再舉起手肘格檔,同時左斜陰金毛MK仔搵到倩兒嘅空檔,想一拳打落倩兒塊臉。

三人夾擊之快,倩兒已經迴避唔到左斜陰金毛MK仔嘅重擊。

「啪!」

倩兒無畀拳頭打中。

左斜陰金毛MK仔嘅拳被我單手接住。
咁早有文
衝啊衡仔
「八婆!打鳩我哋牛丸!」
英雄救美 倩兒仲唔冧死🤤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞